Magazin

Nova godina 2024 - Ako volite klubovi, ovo su pravi!

Nova godina 2024 - Ako volite klubovi, ovo su pravi!

Kada je u pitanju nova godina klubovi su mesta namenjena svima onima koji vole da 'partijaju' i da se kući vrate umorni od đuskanja. Beograd je pun takvih mesta, a evo naših predloga!

 

Nova godina klubovi

 

Baraka Nova godina - Klub restoran Baraka je mesto kvalitetnog provoda svakog vikenda, pa je tako i u novogodišnjoj noći. Inače se ovde organizuje i matine - dnevna žurka. Elegantan ambijent restorana, veoma ljubazno osoblje i široka ponuda pića je samo deo onoga što vas očekuje u novogodišnjoj noći u klubu Baraka. Prošle godine nastupao je Baraka bend, a cena je bila od 20€.

 

Komitet Nova godina - ovaj klub će vam omogućiti da uživate u pravom klupskom provodu, koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Smešten je na veoma popularnom mestu kada je vrhunski provod u pitanju - fenomenalnoj Beton Hali. Prošle godine ovde je nastupao sjajni Beso de Loco bend. Cena karte bila je 50€, a rezervacije su se posebno plaćale. Ono što nam je poznato jeste da će za docek 2024  baš ovde nastupati White City Band.

 

Čitajte ovde: Gde nastupa White City Band za docek 2024?

 

Bank Nova godina -  Odaberite ovaj provod i bićete deo najboljeg klupskog dočeka Nove godine u Beogradu. Klub The Bank poseduje jedan od najboljih sistema za rasvetu i ozvučenje, prelep ambijent, dobru energiju i pravi klupski duh.  Slušaju se House i RnB, a upad je prošle godine bio od 30€. 

 

Money Nova godina - Ovaj klub namenjen je onima koji vole trendi provodu u Beogradu. Ugostiće vas i očarati ekskluzivnim ambijentom, ali i vrhunskom uslugom koju pruža. Prošle godine muziku su ovde vrteli  DJ's Che-Woo, Lock 'D i Mc Tommy T, a vena je bila od 25€.

 

Pogledajte i šta nude: XO Nova godinaLoža Nova godinaFreestyler Winter Stage Nova godina.

 

Kada dođe vreme, sve informacije biće dostupne na 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

A.K.

 

Foto: Unsplash / Sam Moghadam Khamseh 

 

Spremili smo za Vas: