Magazin

Gde nastupa White City Band za docek 2024?

Gde nastupa White City Band za docek 2024?

Ako izlazite u klub Komitet, Gradsku kafanu ili idete na splav Uzbuna, onda ste sigurno čuli da ovde nastupa White City Band, a možda ste i bili na nekoj od njihovih svirki. Reč je o grupi koja je oformljena 2009. godine u Beogradu. Dva brata su, iz ljubavi prema muzici, nastupali po lokalnim kafićima, a potom su, zbog velikog interesovanja za njihov rad, odlučili da upotpune svoj bend sa još nekoliko instrumenata.

 

Pre deset godina objavili su svoju prvu pesmu pod nazivom "Priznaj mi", a sredinom 2016. godine predstavili su singl "Ne je da". U maju ove godine najavili su da će izaći nova pesme, a ujedno su objavili i da je spot za nju završen.

 

Ovog 31. decembra oni će za docek 2024 nastupiti u Komitetu!

 

Komitet Nova godina

 

Kada je u pitanju Nova godina klubovi su mesta koja su tražena i gde se karte rasprodaju brzo. Takav je slučaj i sa Komitetom, koji se nalazi na adresi Karađorđeva 2-4, gde radi od 2018. godine.

 

Ukoliko ne bude promena i sve bude kao prošle godine, cena karte će biti 50 evra, a rezervacije će se posebno naplaćivati. U ponudi bi trebal da budu neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i zakuska, predjelo i večera, ali ona se poslužuje samo uz rezervaciju za restoranske stolove predviđene za sedenje i večeru.

 

Kada dođe vreme za to, sve informacije ćete moći da dobijete na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Klub Komitet nova sezona

 

Inače, nova sezona u Komitetu počinje 28. septembra, kada će ovde nastupiti Magla bend. Potom u petak, 29. septembra publiku zabavlja Beso de Loco band, a atmosferu će u subotu, 30. septembra zagrejati Mladen Zečević i Fank off band.

 

Komitet i ove sezone pomera sve granice svojim neodoljivim enterijerom i jedinstvenom organizacijom, a u njemu može da uživa maksimaln 350 ljudi, koliko je kapacitet.

 

A.K.

Foto: Facebook / whitecity.bend

Spremili smo za Vas: