Magazin

Nova godina 2023 u event centru Kopernikus 610

Nova godina 2023 u event centru Kopernikus 610

Nova godina 2023 u event centru Kopernikus 610 biće neodoljiva prilika da doživite doček Nove godine na drugačiji način. Ne propustite glamuroznu proslavu koja je svake godine sve bolja i lepša i to sve zbog neodoljivog ambijenta i koncepta koji vas očekuje.

 

Event centar Kopernikus 610 pripada najekskluzivnijim prostorima kada je Nova godina Beograd u pitanju i sigurni smo da će i ovog puta biti na visini svog zadatka kao što je slučaj svake godine. Dozvolite sebi da vam obo bude najlepša Nova godina do sada i odaberite prostor koji će vas u svakom smislu oboriti sa nogu, a mi smo sigurni da je to event centar Kopernikus 610.

 

 

NOVA GODINA 2023 EVENT CENTAR KOPERNIKUS 610

 

 

Nova godina 2023 event centar Kopernikus 610 je novogodišnje veče koje se ne propušta. U susret najlepšoj večeri odaberite emsto po svom ukusu, a ukoliko volite glamur i eleganciju, ovo se čini kao idealno mesto za vas. Okupite svoje najdraže i dobro se zabavite na mestu gde je svaki doček Nove godine nezaboravan i koji se danima prepričava.

 

Nova godina 2023 event centar Kopernikus priuštiće vam sjajno veče uz vrhunske zalogaje svečane svečane večere, kao i bogatu ponudu pića za svačiji ukus. Ceo prostor je dekorisan u novogodišnjem vajbu i svakako će doprineti da atmsofera bude na visokom nivou.

 

Najveće iznenađenje izazvala je informacija da Sloba Radanović i Katarina Grujić nastupaju za doček Nove godine u event centru Kopernikus, jer svi dobro znamo koliko dobru oba pevača prave na svojim nastupima. Očekuje vas vrhunsko veče propraćeno najvećim hitovima koje će ovi vrsni pevači otpevati na svoj način.

 

Sigurni smo da ćete se veoma dobro provesti, kao i da vas očekuje mnoštvo iznenađenja tokom cele večeri, zato što pre obezbedite vaše karte pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: