Magazin

Najlepša Nova godina u event centru Vicotry

Najlepša Nova godina u event centru Vicotry

Neka najlepša Nova godina u event centru Victory bude još jedna prilika da uživate u novogodišnjoj večeri na malo drugačiji način. Ukoliko volite eleganciju i komfor,ovo je mesto koje će vam odgovarati u svakom smislu jer je svaki doček Nove godine u event centru Victory bio za prepričavanje. U susret najlepšoj večeri u godini, neka vaša Nova godina bude proslavljena sa stilom uz vaše najdraže prijatelje sa kojima ćete doživeti čarobne trenutke.

 

Event centar Victory nalazi se na sjajno lokaciji, daleko od gradske gužve, u ulici Bulevar Peka Dapčevića 240 na Voždovcu (na mestu na kome se nekada nalazio restoran Hollywood Voždovac). Iz godine u godinu, ovo je restoran koji beleži sve veće interesovanje kada je Nova godina Beograd u pitanju, kako zbog svog autentičnog ambijenta, tako i zbog same organizacije koja je na visokom nivou.

 

 

NOVA GODINA EVENT CENTAR VICTORY

 

 

Nova godina event centar Victory svake godine trudi se da svojim gostima priušti nezaboravan doček Nove godine u kojem će svaki pojedinac uživati i gde će doživeti svoje najbolje novgodišnje veče. Očekuje vas elegantna večera, kao i bogata ponuda domaćih i stranih pića koje će se točiti tokom cele večeri, kao i vrhunska svečana večera pripremljena od najsvežijih namirnica.

 

Upravo zbog toga,sigrno ćete uživati i dobro se zabaviti sa vašim prijateljima u novogodišnjoj noći. Za potpuni užitak, tu je i ljubazno osoblje koje će dodatno doprineti da Nova godina u event centru Victory bude zaista očaravajuća i neodoljiva.

 

Što se muzičkog odabira tiče, očekuju vas poznata imena pevača i bendova koji će se dodatno potruditi da maksimalno uživate u novogodišnjoj večeri i da se dobro provedete uz najveće muzičke hitove nape današnjice. Nova godina u event centru Victory zaista je psoebna prilika za doček Nove godine o kakvom ste maštali, zato ne propustite priliku da budete deo najlepšeg dešavanja u Beogradu.

 

Pozovite vaše najdraže prijatelje i odaberte jedan od najlepših restorana u Beogradu koji tačno zna šta vam je potrebno za Novu godinu kakvu svi priželjkujemo.

 

Sve dodatne informacije o Novoj godini u event centru Victory možete dobiti putem broja 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: