Magazin

Najbolji doček za vas sprema kafana Druga kuća

Najbolji doček za vas sprema kafana Druga kuća

 
Sigurno ste čuli za ovu kafanu. To je jedna od najpopularnijih kafana u Beogradu. Kafana Druga kuća je mesto na kojem svi žele da budu viđeni. Kafana Druga kuća je mesto na  koje svi žele da izađu. Nije to uzalud. Otlad je otvorena, kafana Druga kuća drži se na glasu najbolje kafane za provod.
Kafana Druga kuća se uvek pobrine da njeni gosti imaju dovoljno mesta, da ih zabavljaju najbolji muzičari, ali i cene ovde su prilagođene svakom džepu. Nigde se ne lumpuje kao na Balkanu, kažu ljudi, i kafana Druga kuća to potvrđuje. Ovo je jedno od onih mesta na koja dolazite kada želite da napunite baterije, da odmorite od posla, dečka, devojke, kada vas svi nerviraju, kafana Druga kuća neće.
Naprotiv, kafana Druga kuća je tu da vam popravi raspoloženje i da se pobrine da budete radosni i veseli.
Ne čini li vam se ovakvo mesto kao idealno za doček Nove godine? Ne čini li vam se kafana Druga kuća kao idealno mesto da započnete jedno novo poglavlje vašeg života? U Novu godinu treba uvek ući veseo, jer kako započnemo godinu, tako će ona i trajati. Ne rizikujte onda, već pustite da kafana Druga kuća bude vaš domaćin u najluđoj noći, i osigurajte da vaša 2015 započne u sreći i veselju.
Pozovite broj 065 99 77 898 i osigurajte se! Kafana Druga kuća vas čeka.
Kafana Druga kuća je spremila odličnu ponudu za sve vas. Cena karte za ovaj ekskluzivni doček je 40 evra. U tu cenu ulazi potpuno neograničena konzumacija pića. Zna se da uz dobro piće uvek ide dobro meze, pa se kafana Druga kuća pobrinula da njeni gosti dobiju i to.
 
 
Naime, uz rezervaciju dobijate i po jedan Zlatiborac tanjir. Da njeni gosti u novogodišnjoj noći ne bi ostali uskraćeni za strana pića, kafana Druga kuća se pobrinula da sledeća pića možete konzumirati uz simbolčnu doplatu: Jack Daniels 6500 rsd, Chivas Regal 8000, Johnie Black 8000, Belvedere 10000, Moet 10000.
Kafana Druga kuća je za muziku zadužila Ivu Pavlović i Saru Perovića. Ovih dvoje muzičara garantuju da će kafana Druga kuća nakon najluđe noći zaista i postati vaša druga kuća.
Stručnjaci za atmosferu, dobra hrana i piće. Prelep ambijent u srcu Beograda! Nova godina kakvu samo možemo zamisliti! Kafana Druga kuća vas čeka!
 
 

Spremili smo za Vas: