Magazin

Najbolja škola za frizera koja vam garantuje uspeh

Najbolja škola za frizera koja vam garantuje uspeh

Da li znate koja je najbolja škola za frizera koja vam garantuje uspeh? Imajući na umu da vlada veliko interesovanje kada je škola za frizera u pitanju, rešili smo da itražimo tržište i nađemo najbolje mesto koje garantuje kvalitet u svakom pogledu. Najbolja škola za frizera nudi nam kompletan program gde vas očekuje potpuna posvećenost predavača, kao i praktična i teorijska obuka gde ćemo sa puno pažnje sve savladati.

 

Akademija Panjković našla se na mestu broj 1. kada je region u pitanju, a na ovom mesto akademija se nalazi dugi niz godina jer nude najkvalitetniji program po čemu je mnogi prepoznaju. Škola za frizera na akademiji Panjković pružiće vam svo znanje koje vam je potrebno da samostalno nastavite svoje poslovanje i uživate u njemu.

 

Moderno vreme donelo je i mnoštvo noviteta kada je škola za frizera u pitanju, a poznato je da je ovo posao koji zahteva praćenje trendova kao i prihvatanje inovativnih metoda rada koje ćete na akademiji Panjković upoznati.

 

 

SKOLA ZA FRIZERA BEOGRAD

 

 

Škola za frizera Beograd na akademiji Panjković otvoriće vam mnoga vrata u svetu nege i lepote, a završetkom ove škole dobićete niz mogućnosti koje će vam biti od velike pomoći. Dobićete sertifikat koji je priznat u celom svetu, kao i preporuku za dalje zaposlenje. Takođe, postoji mogućnost učešća na raznim eventovima, zato ne propustite jedinstvenu priliku da budete viđeni.

 

Sa velikim iskustvom i dugogodišnjim radom akademija Panjković priuštiće vam najkvalitetniju obuku gde vas očekuje rad sa najkvalitetnijom kozmetikom i priborom na tržištu. U ponudi je kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera i možete odabrati kurs po svojoj želji. . Ako želite da postanete vrhunski frizer čije će ime svi prepoznati, akademija Panjković je najbolja profesionalna škola za frizera koju možete odabrati.

 

 

Šta nudi škola za frizera na akademiji Panjković?

 

 

-Stručna obuka

-Rad na klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

-Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

 

Očekujte maksimalnu profesionalnost kada je škola za frizera na akademiji Panjković u pitanju i spremite se za velike izazove. Ostvarite svoje snove i uživajte u poslu koji vas ispunjava, i to uz akademiju Panjković. Budite korak ispred svih obezbedite sebi najbolji mogući frizerski kurs u regionu. Sve informacije o početku kursa možete dobiti putem broja +381 63 60 80 93.

 

Vaša akademija Panjković.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: