Magazin

Najbolja repriza sa Bajom Malim Knindžom na Zlatiboru!

Najbolja repriza sa Bajom Malim Knindžom na Zlatiboru!

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najvećih muzičkih zvezda u našem regionu. Njegove pesme su hitovi o ljubavi, alkoholu, kao i veličanje srbstva i naše istorije.

 

Pored pevačke karijere, Baja Mali Knindža piše i tekstove, a napisao je veliki broj pesama za popularne narodne muzičare kao što su Bora Drljača, Rođa Raičević, Jovan Perišić i mnogi drugi.

 

Često nastupa širom Srbije i dijaspore, pa i kada je doček Nove godine. Međutim, podjednako je dobar provod, uz mnogo nazdravljanja, i kada je repriza. Prvog dana januara 2024. godine Baja će pevati na Zlatiboru i to u event centru Pjević, koji se nalazi sena adresi na Branešci bb.

 

U pitanju je luksuzno i moderno uređen prostor koji odiše elegancijom i izuzetnim enterijerom. Sastoji se od svečane sale površine 4.160 m2, kapaciteta od čak 1.150 mesta za sedenje.

 

Event centar Pjević Zlatibor Repriza Nove godine

 

Kada je u pitanju event centar Pjević Zlatibor repriza Nove godine mnogima će ostati u pamćenju. Ovde će se pevati hitovi kao što su 'Bijeli labude', 'Stari bagrem', 'Samo je moj stari znao' ali i patriotske pesme kao što je 'Pevaj, Srbijo'.

 

Provod košta od 25€ do 60€.  

 

 

Dostupna su sedeća mesta u dve zone i barski stolovi: barski stolovi - 25€; sedeća mesta:I zona - 60€ po osobi sa zakuskom i II zona - 50€ po osobi sa zakuskom.  Piće se plaća po utrošku.

 

Svoja mesta ćete obezbediti tako što ćete pozvati ili pisati na 062 111 22 33 (SMS, Viber, Whats App).

 

Pogledajte gde nastupaju poznati za reprizu Nove godine?

 

Ne zaboravite i da će na istom mestu 31. decembra pevati Svetlana Ceca Ražnatović! Kada je u pitanju event centar Pjević Zlatibor Nova godina je organzovana uz bogatu novogodišnju večeru i piće po utrošku. Cene se kreću od 50€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Na barskim stolovima neće se služiti hrana, dok će bronzana, srebrna i zlatna zona imati uključenu večeru.

 

Karte možete obezbediti na već pomenut broj. 

 

A.K.

Spremili smo za Vas: