Magazin

Najbolja mesta za doček 2016

Najbolja mesta za doček 2016

Svake godine ista dilema. Gde slaviti Novu godinu? Što se društva tiče. Izbor nekako uvek znamo. Ili su to najbolji prijatelji ili naša voljena polovina. Ili oni srećnici kod kojih se to dvoje uklapa, pa mogu zda ih kombinuju.

Međutim, bez obzira na društvo, najbolja mesta za doček uvek su najbolja mesta za doček! Klaike se uvek najbolje držati, o čemu god da je reč, pa tako i o novogodišnjoj proslavi. Najnolja mesta za doček su uvek bila i uvek biće: kuća, restorani, hoteli i klubovi.
Ako izaberete da novogodišnju noć provedete u kući, niste pogrešili. „Svako veče si kod kuće, šta ćeš i za Novu godinu“, česti su komentari tog tipa. Ali nisu u pravu, Novogodišnje veče nije kao svako drugo. Svečanost i glamur se osećaju u zraku, pa čak i ako ste u svojoj udobnoj pidžami sa zekama ili medama, opet ste glamurozni. Napolju se verovatno čuje muzika sa trga, a vama je toplo. Gledate svoje omiljene filmove, verovatno u dobrom društvu, pijete kuvano vino i jedete dobru hranu!
Ako ovo ne zvuči zabavno, onda ništa nije zabavno!
Restoranii hoteli su savršen izbor ako želite provesti Novu godinu nešto smirenije, a opet uz dobru muziku i dobro društvo. Moji roditelji uvek sa kumovima slave Novu godinu u restoranu. Kažu da tamo mogu lepo i da razgovaraju i da lepo jedu, i da đuskaju ako im je do đuskanja, a mami uvek jeste.
Ove godine zanimljivi je a primer Belwood. Tamo za doček 2015 svira Modus band. Mada i restoran Inter Hollywood ima vrlo zanimljivu ponudu. Aco Pejović plus gost iznenađenja. Mama, sestre i ja već danima pokušavamo pogoditi ko bi to mogao biti.
Najbolja mesta za doček Nove godine? Hmmm...evo i restoran Bristol Savamala. Gostuje TRI D bend i piće je neograničeno. Dostojno da bude na listi „najbolja mesta za doček Nove godine“
 
 
Najbolja mesta za doček Nove godine za mlade? Ha, pa klubovi naravno... 
I tu je ponuda vrlo bogata ove godine. Evo na primer Kafe Restoran Šuma Klub, svira Bajka bend, piće je all inclusive, a što se hrane tiče, tu je švedski sto.
Ili na primer Red Shoes Cafe, cena je 24 evra, piće all inclusive, i hrana- švedski sto.
Ovo su bili neke od naših ideja koja su to najbolja mesta za doček Nove godine.
Izaberite neko na kojem će te se osećati najbolje i uživajte u provodu1
Srećna vam Nova 2016 godina!
 

Spremili smo za Vas: