Magazin

Mojito recept original

Mojito recept original

Planirate žurku i želite da saznate mojito recept original? Uko želite da prirpemite najbolji mojito koktel, evo nekoliko sjajnih ideja kao i originalan recept koji će vam uvek biti pri ruci kada želite da pripremite najpopularniji koktel u svetu.

 
 

Popularni kubanski koktel Mojito postoji još od davnih dana i u pitanju je svestki najpopularnije piće u kojem danas većina uživa. Pored svog odličnog ukusa, mojito koktel je vrlo osvežavajuć i ukusan.

 
 

MOJITO RECEPT

 

Mojito recept je veoma jednostavan i lak, neće vam biti potrebno previše vremena da ga pripremite a ovo je originalan recept pomoću kojeg će koktel biti potpuno magičan. Dakle, potrebno vam je:

 

 

Za jednu čašu Mojito koktela potrebno je:

 


– Sok od pola limete


– 8,9 listića nane

– 2 kašičice šećera (muscavado)


– 50 ml belog ruma


– 1 dcl soda vode, ili mineralne vode


– dosta leda, u kockama ili usitnjeni


– limeta za ukrašavanje


– nana za ukrašavanje

 

 

 

 

Ovo je mera za čašu Mojito koktela jer je koktel najlepši kada se pravi odmah na licu mesta u čaši. Alkohol, šećer, mineralnu vodu i limetu možete pronaći u svim marketima. Svežu nanu i najkvalitetniji led možete poručiti preko telefona i dostava leda kao i sveža nana stižu u najkraćem roku na vašu adresu.

 
 

Za mojito koktel koristi se usitnjeni led koji proizvodi Ice Man firma i donosi vam najčistiji i najsvežiji led koji će zadržati optimalnu temperaturu i tokom transporta do vas. Uživajte u najlepšem i najpopularnijem koktelu na svetu i naučite pravi recept koji će vam poslužiti u svakom trenutku kada poželite da se osvežite ovim sjajnim pićem.

 

Spremili smo za Vas: