Magazin

Luksuzan doček Nove godine u hotelu Hilton

Luksuzan doček Nove godine u hotelu Hilton

Hotel Hilton jedan je od najluksuznijih u Beogradu. Novi 5 zvezdica i nalazi se na adresi Kralja Milana na Vračaru. Poseduje fantastičan krovni bar i restoran sa pogledom na grad, a nalazi se na pešačkoj udaljenosti od Trga Slavija i Hrama Svetog Save.

 

Elegantan i prostran lobi, uz prirodnu svetlost, dočekuje svakog gosta po dolasku u Hilton Beograd.

 

U ponudi je raznovrsna gastronomska ponuda, večera na bazi srpskih specijaliteta ili uživanje u azijskim ukusima deo su ponude ovog hotela. Gosti imaju mogućnost da uživaju u domaćoj kuhinji u restoranu Dva Kralja (Two Kings) ili da uživaju u azijskoj fjužn hrani. Uz pogled na glavni grad, gosti Sky Lounge-a mogu ispijati koktele. Osim toga, servis u sobi je na raspolaganju 24 sata dnevno.

 

U sklopu hotela nalazi se Living Well Health Club, koji nudi spa i velnes sadržaje, a gostima su na raspolaganju termalno kupatilo, sauna i tursko kupatilo.

 

Hotel ima osam spratova, 242 sobe, uključujući 19 apartmana, balsku dvoranu, podzemnu garažu.

 

Gosti mogu da rezervišu elegantne sobe i moderno opremljene apartmane. Prostrane sobe poseduju klima-uređaj, sto i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica nudi kuvalo i frižider, dok pojedine obuhvataju i čajnu kuhinju.

 

Hilton je savršeno mesto za poslovne sastanke, sa prostranim i dobro opremljenim konferencijskim salama kojih ukupno ima 11. Svečana sala Tsar Dusan ima 407 kvadratnih metara i može da ugosti i do 526 gostiju. Postoje još tri konferencijske sale, koje se mogu podeliti. Najmanja sala za sastanke može da primi do 14 osoba.

 

Posebno se ističe prelepa bašta Oasis, koja je savršena za društvene događaje.

 

Kao što i dolikuje, u Hiltonu se organizuje spektakularan provod kada je u pitanju docek.

 

 

Hotel Hilton Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Hilton Nova godina se dočekuje uz popularne izvođače i zvezde, kao što je Edita Aradinović.

 

Cena dočeka ovde je 140€, 150€ i 160€ . U cenu je uračunato mesto za svečanim stolom, večera na bazi švedskog stola i jedno piće dobrodošlice.

 

Međutim, ovde se organizuje još jedan doček. Kada je u pitanju SkyLounge Bar Hotel Hilton Nova godina se dočekuje uz koktele, azijsku hranu i neverovatan pogled na ceo Beograd.Piće se plaća po utrošku. Postoje četiri paketa, čije su cene od 225 do čak 1300 evra, a samo ulaz košta 25 evra.

 

Foto: Facebook / belgradehilton

A.K.

Spremili smo za Vas: