Magazin

Luda nedelja na splavu Kartel - provod kao za docek!

Luda nedelja na splavu Kartel - provod kao za docek!

Ako ste ljubitelji provoda koji podrazumeva samo top izvođače, vrhunski prostor i najbolja pića, onda ste svakako pozvani da posetite splav Kartel. Sezona je počela burno, a upravo takva će biti i ova nedelja.

Ovaj splav nalazi se na adresi Ušće bb, a rezervacije je potrebno napraviti bar dva dana ranije. Okrenite 062/262-212 već sada, jer od srede nastupaju: Gru, Coby i Senidah, Đani, Magla bend i Žile Hram i Marijana Jukić, uz podršku dva di džeja Marchez i Nick Vice. 
 

Gru

Gru je jedan od repera koji već godinama opstaje na našoj sceni. Njegovo pravo ime Dalibor Andonov potpuno je zamenio njegov nadimak. Rođen je 1973. godine, a prvi album je izdao 1995. Najuspešniji rep album ikada, "Gru 2", izdao je 1996 godine. Tako je postao lider stare škole (old school). Do danas uspeva da balansira između underground muzike i komercijale. Neke od njegovih stvari su: Srce, Dosta mi je svega, I dalje me žele.


Coby i Senidah

 

Coby, odnosno Slobodan Veljković, stigao je iz Prokuplja i napravio haos na sceni. Muzički obrazovan, doneo je zvuk koji je stvorio velike hitove, a radio je sa zvezdama kao što su Nataša Bekvalac, Stoja, Relja, Jala Brat, Buba Corelli i mnogi drugi. Osim što je producent, on radi i muziku i tekstove, pa tako i samostalno ima mnoge hitove. Počeo je u Bassivity Digital produkcijckoj kući, gde i danas radi. Uspešno meša narodnjake sa zapadnim zvukom, a to su prepoznali i autori filma Južni vetar. 

Uspešni duet iz ovog filma napravio je sa Senidah, odnosno sa Senidom. Ova slovenačka rnb pevačica uspešno se probila i na srpsku scenu. Muzikom je počela da se bavi 2010. godine. Osim ovog dueta, za Cobija je veže i to što izdaje za Basiviti. Početkom ove godine osvojila je Music Awards Ceremony nagradu. "Slađana" je pesma po kojoj je svi prepoznaju, a za strano tržište je izbacila Ride. 

 

Đani


Đani, ili manje poznato Radiša Trajković, jedan je od najpopularnijih pevača narodne muzike danas. Toliko, da je čak i zaživela rečenica "No Đani, no party". Rođen je u Prištini. U martu je imao veliki beogradski koncert, pred 20.000 ljudi, a internetom je kružila inicijativa da nastupa i na Exitu. Njegove pesme koje volimo su: Sve mi tvoje nedostaje, Još te sanjam, Bolje mi je. Ako želite prodov kao za docek, onda obavezno svratite na splav gde svira Đani!

 

Magla bend

 

Magla bend je jedan od muških bendova koji uspešno opstaju na našoj sceni. Čine ga: Vladan Savić, vokal, Miodrag Cjetan, gitara, Milan Tanasijević, klavijature i pomoćni vokal i Darko Trojanović, bubnjevi. Njihov repertoar čini više od 5.000 pesama, tako da je provod zagarantovan! Njihovi hitovi su: Samo se noćas pojavi, Neprijatelj, Teatralno. 

 

Žile Hram i Marijana Jukić 

 

Žile Hram i Marijana Jukić su duet poznat ljubiteljima kafanskog provoda, a Marijana je bila i učesnica takmičenja Zvezde Granda. Žile je dobio naziv po čuvenom Hramu. Ukoliko volite dobru svirku, oni su odličan izbor!

 

Kartel je zaista ponudi odličan provod ove nedelje, pa nikako ne propustite bar jedna dan na ovom splavu. Nabacite osmeh, povedite ekipu i - lep provod!

 

Foto: Facebook / Kartel

Spremili smo za Vas: