Magazin

Love House - idealno mesto za savrsen docek Nove godine

Love House - idealno mesto za savrsen docek Nove godine

Ako želite doček sa ukusom, ispunjen odličnom atmosferom i vrhunskom ponudom, predstavljamo vam Love House - idealno mesto za savršen doček Nove godine. Mesto koje je nastalo sa idejom da proslave učini posebnim, ovog puta pripremiće sam elegantan doček u svom jedinstvenom enterijeru koji odiše luksuzom.

 


 


 

 

LOVE HOUSE DOCEK NOVE GODINE 2021

 

Love House docek Nove godine biće jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu, zahvaljujući specijalnoj ponudi koju je teško odbiti. U novogodišnjoj noći koja će biti u znaku dobrog raspoloženja, očekuje vas veliki broj iznenađenja, posebno kada je reč o muzičkom repertoaru. Očekuju vas najveći hitovi koji će vas držati na nogama tokom cele noći kao i profesionalno osoblje koje će vam biti na raspologanju u svakom trenutku.

 

Enterijer Love House-a sačinjen je od svedenog enterijera koji je idealno ukombinovan sa modernim detaljima i čine ovo mesto toliko posebnim da je pravo uživanje proslaviti ovde doček Nove godine.

 

Ukoliko želite da prisustvujete jednoj od najelegantnijih novogodišnjih proslava u Beogradu, Love House vas sa zadovoljstvom očekuje da zajedno uđete u novu godinu koja sledi.

 

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Spremili smo za Vas: