Magazin

Letovanje 2022

Letovanje 2022

Letovanje 2022 se bliži, a sam početak godine je idealan za pažljivo planiranje odmora. Kako svi sa velikim uzbuđenjem očekujemo leto, neka letovanje 2022 bude najbolje leto do sada. Ako je vaš odabir neodoljiva Grčka, onda definitivno očekujte nezaboravan odmor gde vas očekuje mnoštvo lepih stvari, dobre zabave i uživanja.

 

Letovanje 2022 se uveliko priprema, a sada je prava prilika da potražite destinacije koje Grčka nudi, i odaberete pravo mesto u kojem ćete zaisza uživati u svim sadržajima zajedno sa vašim najdražima.

 

 

GRČKA LETOVANJE 2022

 

 

Grčka letovanje 2022 spremno je za novu sezonu koja će biti najbolja do sada. Bilo da ste do sada posetili prelepu Grčku ili ne, sigurno znate da je Grčka letovanje 2022 obiluje velikim brojem prelepih mesta gde možete uživati u odmoru kakav ste zamišljali. Imajući na umu da je Grčka letovanje 2022 definitivno najpopularnija destinacija za letovanje, agencija Mayak Tours pripremila vam je neodoljive ponude koje će ovog leta biti prava atrakcija.

 

Grčka letovanje nudi veliki broj ostrva, neki kažu između 1400 do 3000 ostrva, od kojih je 227 naseljeno, dok su ostala ostrva veoma mala i nenaseljena. Ostrva poput Tasosa, Krfa, Kefalonije, Lefkade, Zakintosa jedni su od najpopularnijih kada je turizam u pitanju i letovanje o kakvom maštate.

 

Neka ostrva su mirnija i idealni su za porodice sa decom i starije generacije, dok je druga grupa ostrva fantastičan odabir za omladinu koja želi dinamično Grčka letovanje.

 

 

Neki od razloga zbog čega mnogi biraju upravo Grčku za odmor, jesu definitivno plaže koje podsećaju na daleke tropske destinacije. Za plažama odmah možemo reći da je i kristalno čista voda ono što takođe privlači turiste, jer većina plaža poseduje plavu zastavicu, koja garantuje da je voda čista i dobra za kupanje.

 

Svako ostrvo je priča za sebe i svaki od njih nudi nešto zanimljivo za posetiti i istražiti, najčešće su to kultuloroške i istorijske znamenitosti i neizostavan shopping koji je u Grčkoj zaista popularan i povoljan.

 

Grčka letovanje takođe mnogi biraju zbog bogate vegetacije koja okružuje veliki deo plaža u Grčkoj. Oni koji vole prirodu zasigurno će birati Tasos, Krf, Kefaloniju, Kaliteu, Eviu, i druga manja mesta. Ovo su mesta gde vas očekuje dosta zelenila, kako na plažama, tako i u ostalim delovima gradića koji pružaju posebnu notu kada je letovanje 2022 u pitanju.

 

 

JEFTINA LETOVANJA GRCKA APARTMANI

 

 

Jeftina letovanja Grčka i apartmani koji su u ponudi, odabrala je turistička agencija Mayak Tours koja na tržištu postoji dugi niz godina. Sa valikim iskustvom u turizmu, može se reći da agencija Mayak Tours tačno zna šta je svakom klijentu potrebno, zato su nastale vrlo pristupačne ponude a gde vas očekuje odmor iz snova.

 

Jeftina letovanja Grčka apartmani podrazumevaju lokacije Krf, Tasos, Afitos, Kalitea, Siviri, Skala Furka, Nea Skioni, Lutra, Jerisos, Paraliju, Nei Pori, Leptokariju, Vrasna beach, Evia . U svakom mestu Mayak Tours pronašao je povoljan smeštaj koji vam garantuje ugobnost i komfor. Klikom na link ovde pogledajte kompletnu ponudu svih apartmana koji su u ponudi i odaberite smeštajnu jedinicu za sebe.

 

Sve dodatne informacije o komppletnim ponudama možete saznati putem broja 011/303-64-00 ili ih posetite na adresi Gavrila Principa 52 u Beogradu.

 

Rezervišite vaše letovanje 2022 već danas u agenciji Mayak Tours!

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: