Magazin

"Karta za raj" uskoro u bioskopima

Svi oni koji vole Džuliju Roberst i Džordža Klunija raduju se što će ovaj dvojac ponovo gledati na velikom planu. U bioskope 29. septembra njihov film "Karta za raj".

 

Ovog puta igraju bivše partnere u zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku  Lili (Kejtlin Diver)da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Oni se još uvek kaju jer su prebrzo sklopili brak, a kada njihova ćerka nakon diplomiranja ode na odmor na Bali i tamo odluči da se uda za lokalca, njeni roditelji odlaze u Indoneziju s ciljem da je odvrate od te odluke.

 

Dakle, u najavi je komedija, odnosno romantični - ljubavni film, koji se savršeno uklapa u praznične dane ili odmor nakon što prođe docek

 

Kritičari su ranije pisali o tome da bi ovaj film mogao da označi povratak popularnosti romantičnih komedija, žanra koji je već godinama zanemaren u Holivudu. Pre ovog filma Džulija dugo nije snimala romantične komedije po kojima je prepoznatljiva, a jedna od presudnih stvari da ponovo zaigra u ovom žanru bio je i sam Džordž Kluni.

 

Ovo je šesti film koji su snimili ovo dvoje glumaca, a u međuvremenu su postali toliko dobri prijatelji da su scenu ljubljenja u filmu snimali 80 puta, jer im je toliko bilo potrebno da prestanu da se smeju.

 

Film je sniman tokom pandemije i više puta je prekidan zbog karantina.  Pandemija je osujetila planove, jer je film kasnio sa distribucijom. Tokom snimanja deo glumačke ekipe je bio zaražen kovidom.

 

Džulija Roberts je bila smeštena sama u kući, a Kluni zajedno sa suprugom Amal i decom u iznajmljenoj kući u blizini.

 

- Klunijevi su me spasili od potpune usamljenosti i očaja. Bili smo u karantinu, i to je najduže vreme koje sam provela daleko od svoje porodice. Toliko vremena sama nisam provela od svoje 25 godine - bila je iskrena Džulija.

 

"Karta za raj" premijerno je prikazana 7. septembra u Londonu. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films predstavili su romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

 

Spremili smo za Vas: