Magazin

Kako su neke od najvećih zvezda izgledale za doček?

Kako su neke od najvećih zvezda izgledale za doček?

Doček Nove godine je za nama, kako 31. decembra, tako i 13. januara. Bilo je mnogo dobrog provoda, ali isto tako i fantasičnih modnih kombinacija. Obukli smo ono najbolje, bilo je mnogo šlokica i elegancije. Isto tako izgledale su i neke od naših najvećih zvezda, koje su pevale u najluđoj noći.
 

Izdvajamo vam nekoliko popularnih dama!
 

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je na Zlatiboru - Event centar Pjević Zlatibor Nova godina. Odlučila se za dekoltiranu toaletu, koja joj je pristajala kao salivena. Odabrala je crnu, dugu, elegantnu haljinu neobičnog kroja koja ističe figuru. U skladu sa prilikom, haljina je imala brojne svetlucave detalje.
 

Foto: Facebook / CECA1973


Aleksandra Prijović
nastupala je u Beogradu - Sava Centar Banquet Hall Nova godina. Bila je odevena u glamuroznu crnu večernju toaletu s providnim detaljima koju je upotpunila dugačkim rukavicama. Kada je u pitanju obuća, odlučila se za bezvremene crne sandale s visokom potpeticom, prednjom platformom i otvorenim prstima.
 

Foto: citymagazine.danas.rs/ Antonio Ahel/ATAImages


Seka Aleksić
imala je stajling koji je svima zapao za oko na njenom nastupu - Hotel Hyatt doček Nove godine.  Odabrala je crnu mini haljinu, koja se cela presijavala u srebrnim nijansama, a najzanimljiviji deo bilo je narandžasto perje. 
 

- Ja se oblačim onako kako se osećam, tako da je nemam te neke detalje koji su meni važni, trudim se da sijam - rekla je Seka.
 

 

Foto: Facebook / SekaAleksic


Sanja Vučić
nastupala je u Kopernikusu sa Acom Lukasom - Event centar Kopernikus 610 Nova godina. Pevačica je za ovu priliku angažovala profesionalni tim, pa zato i ne čudo što su svi brujali o njenom vatreno - crvenom izdanju. U haljini koju je nosila, a koja je rađena specijalno za nju do potpunog izražaja je došao njen seksipil, ali i savršena figura.
 

Foto: alo.rs


Nataša Bekvalac 
pojavila se u Hotel Crowne Plaza Nova godina u izazovnoj kreaciji svoje sestre koju bi retko ko umeo ovako da iznese. Pevačica je za doček obukla belu kombinaciju za koju je rekla da je "najneudobnija ikada". Bila je u uskom, belom kostimu sa providnim detaljima i resama, dok je preko imala ogrtač u istoj boji. Stajling Nataše Bekvalac je upotpunjen belim kožnim čizmama preko kolena, a kosu je podigla u visok rep.
 

Foto: svet-scandal.rs/Antonio Ahel/ATAImages


Nova godina
je uvek prilika da se zasija, a ne sumnjamo da su i druge zvezde izgledale podjednako glamurozno!


A.K.

Foto: Pixabay / Pexels 

Spremili smo za Vas: