Magazin

Kako ste se proveli za doček Nove godine 2024?

Kako ste se proveli za doček Nove godine 2024?

Doček Nove godine, koju su mnogi tako željno iščekivali, ostao je za nama. Sada odbrojavamo novi krug, a dana je mnogo. Pošto je prestupna godina, ovaj put brojimo dan više - 366 dana. Sledeći doček Nove godine, odnosno 31. decembar, očekuje nas u utorak. 

 

Do tada, ostaje nam da se podsećamo kako smo se provedli poslednjeg dana 2023. godine, da gledamo fotografije i snimke, i da planiramo gde bismo mogli da dočekamo 2025. godinu. 

 

Verujemo da se većina ljudi provela baš onako kako je planirala i želela. Na pravom mestu, sa pravim ljudima, uz čašu omiljenog pića i ritmove koje vole. Još ukoliko je tu bila neka zakuska ili svečana večera, ugođaj je sigurno bio i više nego prijatan.

 

Kada je u pitanju doček Nove godine 2024 ponuda je bila zaista raznovrsna. Moglo je da se proslavi u klubovima, na splavovima, u restoranima, kafićima, ali i hotelima i prostorima za proslave. Naravno, bilo je i onih koji su se odlučili da se provedu na otvorenom, na trgovima, a mnogi su ostali i u svojim domovima.

 

Kada je reč o lokalima, mogli ste da birate - da li ćete se provoditi uz neku od poznatih ličnosti ili uživati uz proverene bendove ili di džejeve.

 

Ponuda je bila raznolika i kada je reč o cenama. Negde je bio besplatan ulaz, a plaćala se rezervacija ili je postojao uslov za potrošnju, a negde se plaćala all inclusive ponuda,koja je podrazumevala piće i svečanu večeru.

 

Slično je bilo i kada je u pitanju srpska Nova godina, samo je ponuda bila manja.

 

Ono što je posebno zanimljivo je što što su dnevne žurke sve učestalije. Tako je ponegde organizovan matine uz besplatan ulaz, a ponegde je postojao program, koji se plaćao. Takođe su i za dnevnu žurku nastupale poznate ličnosti.

 

Sve ovo upućuje da će 2025. godina sigurno biti dočekana na sličan način, a mi verujemo - još bolji!

 

A.K.

Foto: Pixabay / Annette Meyer 

Spremili smo za Vas: