Magazin

Kako odabrati restoran za proslavu dečijeg rođendana?

Kako odabrati restoran za proslavu dečijeg rođendana?

Dečiji rođendani su za svaku porodicu izuzetno važni, jer označavaju datume kada su roditelji, ali i bliža i dalja rodbina, dobili prinovu koja im je ulepšala živote. Posebno se slave prvi rođendan, koji najčešće podrazumeva i krštenje, ali se i svakom drugom poklanja velika pažnja. Tako je sve do 18. rođendana, koji je takođe poseban događaj.

 

Nakon toga najčešće deca postaju malo manje deca, a više odrasli, pa sami odlučuju kako će obeležiti svoj dan rođenja.

 

Za one koji i dalje imaju malu decu, evo nekoliko smernica kako odabrati pravi prostor.

 

Kakav prostor vam je potreban?

 

Kada imate malu decu, važno je da prostor bude prilagođen njihovim potrebama. Dakle, važno je da ima što više slobodnog prostora. Deci je potrebno da trče, pužu, da se igraju. Vodite računa da deo za odrasle ne oduzima previše prostora mališanima. Deci ništa ne znače masicne stolice i luksuzni nameštaj - njima je potrebna sloboda.

 

Koji sadržaji su potrebni?

 

Za dečiji rođendan idelano je da postoji igraonica. Kada je lepo vreme, podrazumeva se da je ona napolju, ali isto tako je važno da postoji i unutar prostora. Osim zabave, deci je potrebno obezbediti i prostor gde mogu da se presvuku, podoje ili gde mogu da odmore.

 

Kako vreme učiniti zanimljivim?

 

Da bi držali pažnju dece dok roditelji ručaju ili pričaju sa poznanicima, deci je potrebno obezbediti mnogo igračaka, balona, muzike, karaoke, društvene igre.... Vrlo često se angažuju i animatori, koji decu zabavljaju kroz igru, ali često i kroz obrazovne igrice.

 

Kako da olakšate organizaciju?

 

Ako imate previše obaveze i ne možete u potpunosti da se posvetite organizaciji proslav, možete da birate prostor prema tom kriterijumu - gde je sve već spremno. Postoje prostori koji mogu da vam organizuju sve -od hrane, do animatora. Vi samo recite svoju ideju, a njima prepustite ostalo.

 

Ukoliko ste zainteresovani za prostore za proslave Beograd ih je pun, pa malo vremena odvojite da biste izabrali onaj pravi za sebe.

 

A.K.

Foto: Pixabay / Aiky82 

Spremili smo za Vas: