Magazin

Kafanski provod na Novom Beogradu - Barberi

Kafanski provod na Novom Beogradu - Barberi

Novi Beograd se nalazi na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara. Naselje je izgrađeno nakon Drugog svetskog rata i razvilo se u moderan velegrad. Danas je pravi poslovni centar.

 

Glavna fizička osobina Novog Beograda je njegov ravan teren, što predstavlja veliki kontrast starom delu Beograda, koji je izgrađen na 32 brda.

 

Od svih beogradskih gradskih opština, Novi Beograd ima najviše zelenih površina.

 

Novi Beograd pruža bogati noćni život duž obala Save i Dunava. Ono što je počelo uglavnom kao klubovi za druženje na splavovima za rečne ribolovce tokom osamdesetih, tokom devedesetih se razvilo u velike splavove koji su nudili hranu i piće uz uživo izvođenu turbo-folk muziku.

 

Splavovi su se kao mesta dobrog provoda održali i danas, ali osim njih tu su mnogobrojni restorani, klubovi, ali i kafane.

 

Ovde je svoje mesto pronašla i nova kafana u gradu - Barberi.

 

Kafana Barberi

 

Kafana Barberi nalazi se na adresi Bulevar Milutina Milankovića broj 1. Svi ljubitelji pravih kafanskih večeri ovde će pronaći svoju sigurnu luku uživanja i pravih boemskih noći kojima nema kraja.

 

Otvaranje je obeležila atmosfera na kojoj bi mnogi pozavideli, a veliki deo zasluga nosi Stevan Madžarević, koji se potrudio da celo veče bude na samom vrhuncu.

 

Kafana Barberi nudi prelep enterijer, čiji su osnovni elementi od drveta, a obavezni su karirani stolnjaci.

 

 

Ukoliko se odlučite za provod baš ovde, očekuju vas odlična muzika, najukusnija domaća hrana i bogata ponuda najrazličitijih pića.

 

Ovde ćete čuti pevače, kao što su Tijana Filipović i Sale Paunović, koji i te kako umeju da prirede pravi muzički spektakl.

 

Kafana Barberi Nova godina

 

Još uvek se krčka, ali će uskoro biti objavljeno i kakav nas provod ovde očekuje za docek.

 

Kada je u pitanju Nova godina kafana Barberi sigurno sprema odličan provod uz najbolju narodnu muziku, gurmanske specijalitete i kvalitetna pića.

 

Više informacija na broj 062/262-212 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: