Magazin

Izgledajte sjano za novogodišnje veče

Izgledajte sjano za novogodišnje veče

Nova godina se približava munjevitom brzinom, a ako budete imali sreće Deda Mraz će do tad rešito vaš problem odevanja...ako ne, tu je ovaj članak da vas povede pravom stazom.


Klupska scena
 
Ukoliko provodite Novu godinu u klubu, gde će većina ljudi pratiti poslednji trend, bitno je da se istaknete. Rizikujte i oslonite se na neke od smeijih odevnih predmeta. Možda vam pomogne plava ili ljubičasta košulja, otkopčajte poslednja dva dugmeta za sigurniji i odlučniji izgled. Ako ciljate na izgled koji će odisati prefinjenošću, postarajte se da nađete i kožni sako.
Farmerke nikada ne ispadju iz mode, one će savršeno dopuniti ovaj izgled, ali je bitno da budete smeli, stoga zašto ne naletite na pantalone od kože i time dopunite svoj sako. Kako god odlučili da izađete u klub, bitno je da se i cipele apsoultno slažu sa bojom.
 
„Za napolje“
 
Ukoliko se nađete na nekom od trgova u Srbiji, pokušajte da izgledate sjajno kada sat otkuca 12 časova. Ove godine, veoma su popularni kožni kaputi, crni, braon...bilo koje boje, krajnje je svejedno.
Ukoliko je koža van vašeg cenovnog ranga, definitivno pogledajte druge opcije koje su na ponudi šriom Srbije, u svakom slučaju, kaput je nepogrešiva opcija.
Pokušajte da cipele što više ukomponujete sa kaputom, a naravno se podrazumeva da isto uradite sa šalom, kapom i rukavicama.
 
 
Za opuštene žurke
 
Ovakve vrste žurki su najpopularnije u doba dočeka Nove godine, pogotovo među mlađom populacijom. Ako idete na žurku bez prestanka, bitno je da se osećate udobno, a čak i sportski izgled nije na odmet.
Majice su idelane za ovu vrstu žurki, bele, crne, plave, ljubičase...
Što se tiče pantalona, sledite tamnije nijanse, siva ili crna apsolutno će uraditi svoj posao. Pokušajte da idete na što jednostavniju opciju, u tome nema greške.
Ono što će upotpuniti vaš izgled, definitivno su patike. Bez veoma upadljivih patika, čitav izgled može da padne u vodu.
Za one najsmelije, tu je naravno i opcija nekog neformalnog šešira i naočara koje će upotpuniti ludi izgled.
 
Na formalnoj sceni
 
Ovde nema mnogo mesta za grešku. Najsigurniji izbor svakako je već dobro ustaljena kombinacija crno na beli. Ukoliko, međutim, želite da ostavite dublji utisak, moraćete da nađete malo smeliju kombinaciju.
Najbitnije je da je odelo rađeno prema vama i da „pasuje“ savršeno.
Za one manje konzervativne, istupite iz granica društva i osvrnite se na trodelni komplet inspirisan sedamtesetim godinama. 
Sa druge strane, za one konzervativnije, uvek je tu izbor dizajnerskog odela koje ćete moći da nosite čitave godine. Naravno, nijanse izbora su crna ili siva.
Kravata je stvar ličnog izbora...ono na šta trebate da obratite pažnju je da ona treba da oslikava sigurnost i pouzdanje vaše ličnosti. 
 
Uživajte  u predstojećim praznicima!
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA