Magazin

Izaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu

Izaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu

Izaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu i priuštite sebi najbolje iz ponude ukoliko želite da postanete vrhunski frizer čiji kvalitet će mnogi prepoznati. Današnje tržište nudi veliki broj kurseva za frizere koji su u ponudi, zato često nije jednostavno odabrati pravi frizerski kurs koji će ispuniti naša očekivanja. U skladu sa tim, istražili smo ponude i pronašli najbolji frizerski kurs koji će vam obezbediti kompletnu obuku.

 

Frizerski kurs akademije Panjković trenutno je broj 1 kurs koji će vam pružiti i više od obične obuke kakvu ste zamišljali. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i postojanjem više od decenije, akademija Panjković pažljivo je osmislila frizerski kurs uz pomoć kojeg ćete postati jedinstveni u ovoj branši. Budite korak ispred svih i obezbedite sebi frizerski kurs o kojem svi pričaju.

 

 

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

 

 

 

Frizerski kurs Beograd na akademiji Panjković osmišljen je da traje nekoliko meseci, u zavisnosti od odabira kursa. Ženski frizerski kurs traje ukupno 6 meseci, dok muški frizerski krus traje 5 meseci. Ovo je sasvim dovolno vremena da savladate sve tehnike vrhunskih frizera i sa lakoćom ih primenite u daljem poslovanju. Uz ovakve profesionalce, svaki izazov koji je pred vama biće jednostavan i lak.

 

Miki Panjković, inače tvorac akademije Panjković, svoje znanje savladao je završavajući najprestižnije škole u Americi, nakon čega je odlučio da svoje znanje prenese i u naše krajeve. Tako je nastao najbolji frizerski kurs Beograd, koji danas važi za nabolji u našem regionu.

 

Uvek autentičan i ispred svih, Miki Panjković pružio je najbolje uslove za sve one koji žele da postanu najbolji frizeri i usavrše svoje znanje. Uz ovakav frizerski kurs Beograd, vrlo brzo moći ćete da otvorite svoj salon i sa lakoćom izgradite brend za sebe.

 

Ono što izdvaja Panjković frizerski kurs Beograd od mnogih, jeste upoznavanje i upotreba najboljih proizvoda i materijala na tržištu. Pored toga, akademija Panjković daće vam preporuku za dalje zaposlenje nakon završetka kursa, kao i sertifikat koji je priznat i u inostranstvu.

 

Toliko je razloga da odaberete frizerski kurs Panjković, zato ne propustite jedinstvenu priliku da budete deo pravih profesionalaca. Tokom obuke imaćete i mogućnost učešća na raznim eventovima, što je dodatan razlog da probudite svoju kreativnosti i usmerite je na prave stvari.

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

 

Ono što mnoge interesuje prilikom istraživanja tržšta, jeste kurs za frizera cena. Akademija Panjković napravila je najbolju ponudu za sve ambiciozne polaznike koji žele da saznaju sve tajne najvećih profesionalaca. Cena kursa za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno, dok kurs za muškog frizera iznosi 200€ mesečno.

 

Spremite se za neverovatno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti, a pored učenja očekuje vas i prijatno druženje sa ostalim polaznicima koji dele iste ambicije kao i vi. Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje, zato već danas obezebdite sebi mesto u najboljoj frizerskoj akademiji, a sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj +381 63 60 80 93.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: