Magazin

Gde za Novu godinu - Hangover Factory

Gde za Novu godinu - Hangover Factory
Sat otkucava i ako još niste, vreme je da se odlučite gde za Novu godinu. Ako ste jedan od va miliona srećnih ljudi na ovom svetu, i imate šansu da Novu godinu provedete u Beogradu, onda tu šansu iskoristite. Nemojte ostati na nekoj kućnoj žurci koliko god to primamljivo zvučalo, već iskoristite novogodišnju ponudu klubova, restorana, splavova u ovom čarobnom gradu!
 
Gde za Novu godinu? Ako još ne znate, otvorite sajt novagod.com i naći će te nešto za sebe. To je sasvim sigurno. Ukoliko volite restorane, na sajtu će te ih naći mnogo... ukoliko volite klubove- ponuda klubova na sajtu je velika. Ista situacija je i sa splavovima i hotelima.
 
Kada uđete na saj novagod.com sve što vam treba jeste dobro raspoloženje, jer ne možete a da ne nađete nešto za sebe. A čak i ako nemate dobro raspoloženje, kad vidite ponudu sajta, ono će samo doći! Gde za Novu godinu? Pitaću novagod.com
 
Moja topla preporuka je da posetite Hangover factory.
 
Hangover factory je novogodišnja senzacija koja se dešava na Beogradskom sajmu. Ukoliko volite velike, ogromne prostore i atmosferu koncerata, onda je Hangover factory pravi izbor za vas.
 
Ova senzacija održaće se u Event centru, multifunkcionalnoj sali koja raspolaže sa 3.500 kvadratnih kilometara i može da ugosti čak 5000 ljudi.
 
Za najluđu noć, biće prilagođena događaju i transformisana u klub-diskoteku.
Ukoliko želite separe, ti možete naći u hali. Ona ima galeriju u kojoj će se nalaziti separei i vip barski stolovi. Ako želite Novu godinu provesti na galeriji hale, pobrinite se da rezervišete na vreme.
 
Gde za Novu godinu? - Beogradski sajam, Hangover factory! Ne brinite zbog velikog prostora, veliki broj osoblja, konobara, hostesa, šankera, članova obezbeđenja i šankera je već pripremljeno za ovu veče.
Gde za Novu godinu? – Beogradski sajam, Hangover factory! Jer peva Mia Borisavljević! Uz nju, tu će se slušati i DJ Kizami, DJ Viiper,  DJ Dea, DJ Alex Candy.
Gde za Novu godinu?- Beogradski sajam, Hangover factory! Jer po ceni od samo 30 evra, mogu da pijem neograničene količine domaćeg pića, a strano i ekskluzivno kupujem po promotivnim cenama!
 
 

Spremili smo za Vas: