Magazin

Fantastičan doček Nove godine u restoranu Princ

Fantastičan doček Nove godine u restoranu Princ

Odaberite vrhunski doček Nove godine u restoranu Princ i zablistajte u novogodišnjoj večeri na pravi način. Jedan od najlepših restorana i ove godine organizuje specijalan doček Nove godine u kojem vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

 

Ako ste maštali o elegantnoj novogodišnjoj noći gde će organizacija biti besprekorna i kompletna, onda je ovo restoran koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Ušuškan na Hipodromu, učiniće da se osetite zaista posebno i odvažno.

 

RESTORAN PRINC DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

 

Restoran Princ doček Nove godine 2022 priuštiće vam magično novogodišnje veče kojem nećete odoleti. Sa obzirom na atraktivnu lokaciju, očekuje vas najlepši vatromet u Beogradu, kao i luksuzno opremljena sala po najnovijim standardima. Novogodišnja dekoracija doprineće da Nova godine bude kao iz bajke, ali za potpuni užitak i dobru atmosferu biće zaduženi sjajni Boban Lazić i Ivana Stanić koji su poznati po uvek dinamičnim nastupima.

 

Očekuje vas bogat i raznovrstan muzički repertoar koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim u novogodišnjoj večeri.

Restoran Princ jedan je od lidera kada su proslave u pitanju, zato ne sumnjamo u odličnu organizaciju i neodoljiv ambijent, i sve to po cenama od 40€ , 50€ i 60€.

 

Uživaćete u svakom trenutku i svakom zalogaju u restoranu Princ, jer vas očekuje kompletna svečana večera čiji ukusi će vas sigurno oduševiti. Za potpuni užitak tokom cele večeri tu je All inclusive ponuda pića, kao i strana pića po promotivnim cenama.

 

Sve je spremno za najluđi doček Nove godine, zato što pre obezbedite svoje karte pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhastApp).

Spremili smo za Vas: