Magazin

Etno restoran Ćuran nudi doček u tradicionalnom ambijentu

Etno restoran Ćuran nudi doček u tradicionalnom ambijentu

Etno restoran Ćuran smešten je na salašu, koji se nalazi na 10 kilometara od centra Beograda. Pronaći ćete ga na putu za Ovču, udaljen je dva kilometra od Zrenjaninskog puta.

 

Svi sadržaji i objekti prostiru se na četiri hektara površine. Etno restoran raspolaže sa 300 mesta. Prilagođen je svim događajima - kulturnim manifestacijeama, privatnim dešavanjima, svadbama, rođendanima, ali i kada je docek. Ispred restorana je veliki parking, za 150 vozila.

 

Na salašu postoji i 28 stanova, sa popularnim cenama zakupa za stanovanje.

 

U letnjim mesecima gosti ovde mogu da se osveže u akva parku, na nekom od tri bazena (bazeni postoje za decu i za odrasle).

 

Ljubitelji životinja mogu razgledati mini zoo vrt, u kome žive: golubovi, fazani, grlice, koke, misirke, guske, zečići, mini kozice, ponići, veliki konji i družiti se u direktnom kontaktu sa domaćim životinjama. Ovde se nalazi i ergela od nekoliko ponija.

 

Gosti mogu da uživaju u razgledanju salaša, a najmlađi mogu da proslave i svoj rođendan u igraonici-rođendaonici Ćuranče.

 

Etno restoran Ćuran

 

Etno restoran Ćuran u meniju ima srpska tradicionalna jela, uz nezaobilazno pečenje, praseće, jagnjeće, jareće, na ražnju. Sve može da se zalije odličnim domaćim vinom, uz vrhunsku uslugu profesionalnih, prijatnih i ljubaznih konobara, koji su obučeni u tradicionalnu nošnju.

 

 

Restoran je urađen, kako mu i naziv kaže, u etno stilu. Na salašu se nalazi nacionalno blago u kome se zatočena može naći, netaknuta esencija Srbije. U restoranu možete videti svu lepotu Srbije u malom, iz svih njenih delova, od Šumadije pa na dalje. Sve je autentično bez obzira iz kog je kraja.

 

Nova godina etno restoranu Ćuran

 

Kada je u pitanju etno restoran Ćuran Nova godina dočekuje se uz bogatu ponudu pića, kao i raznih specijaliteta šefa kuhinje.

 

Organizuje se muzika uživo, a cena karte za ovaj doček Nove godine bude 3.000 dinara po osobi. mogu da biraju stolove u maloj i velikoj sali.

 

Foto: Salas Curan

A.K.

Spremili smo za Vas: