Magazin

Elegantan i udoban doček Nove godine u hotelu Majdan

Elegantan i udoban doček Nove godine u hotelu Majdan

Hotel Majdan je moderan hotel, koji odiše elegancijom i udobnošću. Nalazi se na adresi Mokroluška 174 d, na samom ulazu u grad.

 

Prijatan ambijent pruža sve udobnosti koje nudi hotel sa četiri zvezdice i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Pored izuzetne udobnosti i prijatne i opuštajuće atmosfere, jedan od zaštitnih znakova hotela je širok spektar usluga i pogodnosti.

 

Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior i senior apartmane. Svaka soba je klimatizovana, ima sef, bešumni mini bar, led TV 32 inča, direktnu telefonsku liniju, fen i besplatan internet.

 

U "a la carte" restoranu pronaći ćete savršena nacionalna jela, koju pripremaju kuvari sa višegodišnjim iskustvom. Restoran ima kapacitet od 56 gostiju.

 

 

Poseduje dve banket sale, koje su konstruktivno jedinstvene, čija je visina 4.80m bez stubova, a prostiru se na površini od 500 m2 i 900m2.

 

Posebno se ističe luksuzna sala, kapaciteta 350 osoba, koja je namenjena za venčanja, ali i proslavu kada je docek . Poseduje vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju. Odlikuje je jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je i parking za 110 vozila, kao i garderoba. Internet je besplatan.

 

Hotel Majdan Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Majdan Nova godina se organizuje u dve sale.

 

Za muziku su zadužene uz velike zvezde i pevači koji su u tom trenutku veoma popularni. Primer su Ceca, Sloba Radanović, Miloš Radovanović, Andrijana Stojanović.

 

Cene karata za luksuzniji doček je od 120 evra do 200 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali, odnosno da li su gosti želeli da budu bliže bini ili ne. U cenu karte je uključeno mesto za svečanim stolom, neograničena hrana i piće tokom čitave večeri.

 

Karte u drugoj sali su jeftinije i prodaju se po cenama od 55 evra do 75 evra. Takođe zavise o pozicije stola. U cenu su uključeni neograničeni hrana i piće.

 

U obe sale, različite cene podrazumevaju i različite zone.

 

Foto: Facebook / HotelMajdan

A.K.

Spremili smo za Vas: