Magazin

Dve novogodišnje žurke u restoranu Impress u Zemunu

Dve novogodišnje žurke u restoranu Impress u Zemunu

Restoran Impress nalazi se u Zemunu, na adresi Gradski park 2. Ova zelena oaza smeštena je na obodu starog jezgra grada. Nastala je osamdesetih godina prošlog veka, a tvorac i rukovodilac radova bio je Ivan Perković. Danas se u Gradskom parku nalaze: osnovna škola Majka Jugovića, Zemunska gimnazija, Poljoprivredni fakultet, sportski centar Pinki, kao i dve crkve. Svoje mesto ovde je našao i pomenuti restoran, koji je zaista poseban.

 

Ovo je mesto koje je, osim restorana, kafe i bar, ali se posebno ističe kao šiša bar. Prepoznatljiv je po savremenom enterijeru, uz direktan izlaz na zatvoreni bazen.

 

U letnjem periodu veoma je popularna prostrana bašta, gde posetioci mogu da uživaju u koktelima, frapeima, vrhunskim vinima, ali i još mnogo toga. U ponudi su i jela, koja su zasnovana na poznatim specijalitetima evropskih kuhinja - od laganih obroka, salata i sendviča, preko pasta i pica do specijaliteta od mesa.

 

Ovde je posebna atmosfera i kada je proslava Nove godine, odnosno docek.

 

 

Restoran Impress Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Impress Zemun Nova godina se organizuje uz neograničeno piće i švedski sto. U pitanju su razni roštiljski specijaliteti, a naravno za sve se brine ljubazno osoblje.

U ponudi se ne nalaze barski stolovi, nego su svi stolovi banket svečana sedenja.

Organizuje se muzika uživo.

Cena za ovakav provod je 39 evra po osobi.

 

Restoran Impress matine

 

Ono po čemu je ovaj restoran takođe poseban jeste činjenica da ne organizuje samo jednu, već čak dve proslave.

 

Osim žurke u večernjim satima u ponudi je i restoran Impress matine. Reč je o dnevnoj žurci, počinje u 13 sati.

 

Za provod su zaduženi di džejevi, kao što su DJ Alex K i DJ Ksha.

 

Piće se naplaćuje po redovnim cenama, a cena za ovakav doček je 500 dinara. U nju su uključeni rezervacija mesta i garderoba.

 

 

Foto: Facebook / CaffeLoungeBarImpress

A.K.

Spremili smo za Vas: