Magazin

Dočekajte Novu godinu uz Miloša Živkovića i Zoranu Šalipur u Bajci

Dočekajte Novu godinu uz Miloša Živkovića i Zoranu Šalipur u Bajci

Kafana Bajka smeštena je u srcu Košutnjaka, na adresi Kneza Višeslava 88. U njenoj blizini su Avala Film i Filmski grad. Najbliža je onima koji dolaze sa Banovog brda, Vidikovca, Rakovice ali gostiju ima i iz svih drugih delova Beograda.

 

Reč je o modernoj kafani, koja je otvorena 2017. godine. Ušuškana od gradske buke i gužve, poznata je po kafanskom ambijentu i provodu, opuštenoj atmosferi i kariranim stolnjacima, koji su obavezan detalj u svakoj pravoj kafani.

 

Bajka ima profesionalni sistem za ventilaciju i klimatizaciju, kao i zvučni i svetlosni sistem, odnosno svu potrebnu infrastrukturu da bi gosti u njoj uživali.

 

Dok se nije desila pandemija korona virusa, provod je organizovan radnim danima, odnosno četvrtkom, petkom i subotom.

 

Osim velikog izbora pića u ponudi su bogata nacionalna kuhinja. Sva jela se prave od izuzetno kvalitetnih namirnica i isključivo od domaćih proizvoda.

 

Bajka je poznata i po tome što je stvorila mnoge velike zvezde na našoj sceni sceni, a ovde često nastupaju i pevači iz takmičenja Zvezde Granda. Zbog toga je ovo mesto proveren izbor onda kada želite nezboravno da se provedete.

 

Kapaciteta je 500 ljudi, a poseduje i veliki parking.

 

Ovde se organizuju i sve proslave - svadbe, venčanja, korporativne proslave, proslave rođendana, kršenja, rođenja deteta, proslave punoletstva, kao i momačke ili devojačke večeri. Naravno - i docek Nove godine.

 

Doček Nove godine u kafani Bajka

 

Kada je u pitanju kafana Bajka Nova godina će biti dočekana uz nezaboravan provod sa Milošem Živkovićem, Zoranom Šalipur i bendom.

 

Miloš Živković je srpski pop i narodni evač, koji je rođen 1993. godine u Beogradu. Nekoliko puta je nastupao u popularnom takmičenju Zvezde Granda, gde je čak stigao i do finala, ali nije prošao dalje. Njegov brat je popularni Uroš Živković.

 

Pevačica Zorana Šalipur dolazi iz Priboja i rođena je 1996. godine. Javnosti je postala poznata nakon učešća u pomenutom takmičenju Zvezde Granda pre tri godine.

 

Ovakav doček podrazumeva all inclusive piće i kompletnu večeru, a košta od 35 evra.

 

Ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021, proverite link.

 

 

Košutnjak

 

Košutnjak je beogradsko izletište smešteno na nadmorskoj visini od 250 metara i na površini od 330 hektara. Prostire se na teritoriji dve gradske opštine - Čukarica i Rakovica.

 

Nekada je na ovom prostoru bilo puno košuta, pa se veruje da je tako nastao i sam naziv.

 

Ovde je, sve do 1903. godine, postojala gusta šuma, koja je bila zatvoreno dvorsko lovište. Nakon toga je Košutnjak otvoren i za one koji su želeli da ga posete. Park, šuma i gradsko izletište danas je strogi prirodni rezervat.

 

Košutnjak pruža sadržaje za sve generacije i za sve vrste aktivnosti. Tu je za sportiste i rekreativce Pionirski grad, tačnije sportsko-rekreativni centar. Ovde se nalaze igrališta za fudbal, atletska takmičenja, odbojku, košarku, rukomet, a takođe za plivače i pet otvorenih i jedan zatvoreni bazen. Ovde ćete videti i jedinu ski stazu u prestonici, koja je posebna vrsta atrakcije.

 

U Košutnjaku su smešteni objekati za proizvodnju filmova, ali i oni koji su namenjeni za uživanje u dobroj hrani i piću, ali i provodu. To su prepoznali mnogi ugostitelji, pa je zbog toga ovde smeštena i kafana Bajka.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: