Magazin

Dočekajte filmsku Novu godinu u restoranu Filmski grad

Dočekajte filmsku Novu godinu u restoranu Filmski grad

Košutnjak je beogradsko izletište koje je smešteno na nadmorskoj visini od 250 metara i na površini od 330 hektara. Nalazi se u gradskim opštinama Čukarica i Rakovica. Nekada je na ovom prostoru bilo puno košuta, pa se veruje da je tako nastao i naziv.

 

Sve do 1903. godine ovde je postojala gusta šuma, koja je bila zatvoreno dvorsko lovište, a potom je Košutnjak otvoren i za građane. Park, šuma i gradsko izletište je danas strogi prirodni rezervat.

 

Košutnjak pruža sadržaje za sve generacije i za sve vrste aktivnosti. Za sportiste i rekreativce tu je Pionirskom grad, odnosno sportsko-rekreativni centar. Tu su igrališta za fudbal, atletska takmičenja, odbojku, košarku, rukomet, pet otvorenih i jedan zatvoreni bazen. Ovde se nalazi i jedina ski staza u prestonici.

 

U Košutnjaku se nalazi i Filmski grad sa kompleksom ateljea i drugih objekata za proizvodnju filmova.

 

Ovde je svoje mesto zauzeo i restoran Filmski grad.

 

Restoran Filmski grad

 

Restoran Filmski grad smešten je u srcu najlepšeg dela Čukarice, u Košutnjaku, nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Tačna adresa je Kneza Višeslava 88. Sastoji se od dve velike sale i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti, pa tako i docek Nove godine. Sa iskustvom od preko 45 godina, restoran Filmski Grad je zaista redak biser u ugostiteljstvu Beograda.

 

Dobar glas se daleko čuje, a kada je reč o ovom restoranu tome su doprineli: kvalitetna hrana i usluga, ljubazno osoblje, pristupačne cene, ukusna hrana, topla atmosfera, prirodno okruženje.

 

Kapacitet sale Filmski grad je 230 mesta, koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru, a sve je adekvatno klimatizovano. Kada je reč o koktel varijanti, kapacitet je 500 osoba. Restoran poseduje i letnju baštu sa sedećim mestima i koktel barskim stolovima, okružena prirodnim zelenilom Košutnjačke šume sa kombinacijom grčke arhitekture, koja daje posebne čari vašem venčanju u prirodi. Bašta je kapaciteta do 120 osoba, sa letnjim šankom.

 

Restoran poseduje veliki parking za goste, ispred samog restorana, koji moze da primi veliki broj vozila i autobusa. Parking je pokriven fizičko-tehničkim obezbeđenjem.

 

Restoran Filmski grad Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Filmski grad Nova godina je prošlog decembra dočekana uz Mladena Cvetanovića, Darka Pešića i Ninu Nestorović sa FG BENDOM.

 

FG BAND iz Beograda čini sedmoro članova: muški vokal (Mladen Cvetanović – Mlađa), ženski vokal (Nina Nestorović), gitarista, klavijaturista, saksofon, harmonika i bubnjar. Bend je poznat po odličnom repertoaru, vrhunskom ozvučenju i pozitivnoj energiji.

 

Mladen je poznat u klubskim krugovima kao odlični pevač i šoumen, ali njegovo prvo ekranizovano ostvarenje dogodilo se tek nakon deset godina pevačkog staža. Snimio je duet sa Darom Bubamaro - Nepopravljiva. Dobio je bečki oskar popularnosti za otkriće godine, a na izboru za Evroviziju 2015. godine ušao je u uži izbor.

 

U cenu od 50 evra po osobi bili su uključeni neograničeno piće i svečana večera.

 

Nadamo se da će i ova novogodišnja noć proteći uz sjajnu i bogatu domaću ili internacionalnu trpezu, spremnu od strane iskusnih i veštih kuvara, koji sas neće ostaviti ravnodušnim.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: