Magazin

Doček uz vrhunske di džejeve u klubu Hype

Doček uz vrhunske di džejeve u klubu Hype

Savamala je jedno od popularnih mesta u Beogradu, na Savskom vencu. Centralna ulica naselja je Karađorđeva ulica, koja je veoma popularna među Beograđanima, ali i turistima. Ovde može da se popije kafa, dobar koktel, ili neko drugo piće, kao i da se doručkuje, ruča ili večera. Ujedno je i mesto dobrog provoda, a jedan od predvodnika je klub Hype.

 

Klub Hype

 

Klub Hype prvi je luksuzni klub u Beogradu, koji se svrstava u visoku klasu. Pronaći ćete ga u bivšem Mixer House-u na Savamali, na adresi Karađorđeva 46.

 

Ovo je mesto gde možete da uživate u popularnoj elektronskoj muzici, okruženi urbanom ekipom. Tip muzike koji se ovde sluša je house, tech house, funki, disco, R’n’B i svi najveći hitovi iz 80-ih, 90-ih RnB Pop House.

 

Na ovom fenomenalnom mestu možete čuti najkvalitetnije elektronske zvuke koji puštaju najpopularniji di džejevi kao što su: Chelina Manuhutu, Marko Nastić, Simone Liberali, Fakir, Miguel Bastida, Iva Arifaj, Goran Starčević, John Belk, Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov, Raffa Fl, Me High Low, Franky Rizardo i mnogi drugi.

 

Moderan izgled kluba odaje atmosferu tipičnu za svetski poznata mesta za zabavu, a brojno osoblje sa odličnom uslugom podiže ukupan utisak na maksimum. Hype poseduje najnoviji sistem osvetljenja i ozvučenja.

 

Ovde ćete na jednom mestu videti umetnike, popularne i poznate osobe, a kapacitet je 400 osoba. Klub radi sredom, petkom i subotom.

 

U klubu Hype organizuje se i docek.

 

Klub Hype Nova godina

Kada je u pitanju klub Hype Nova godina se organizuje u ekskluzivnom i elegantnom ambijentu uz vrhunske di džejeve.

 

Za muziku su zaduženi rezident di džejevi, najveća imena beogradskog klabinga.

 

U novogodišnjoj noći su regularne cene pića, a određena se dobijaju kroz različite pakete.

 

Cene su takođe različite. Tako šank košta 20 evra po osobi, barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodavaju po paketima od 200 evra do 600 evra.

 

Foto: Facebook / hypebelgrade

A.K.

Spremili smo za Vas: