Magazin

Docek Nove u prelepom restoranu Easy

Docek Nove u prelepom restoranu Easy

Docek Nove u prelepom restoranu Easy biće pravo osveženje za ljubitelje elegantnog dočeka sa ukusom.

Pored toga što se nalazi sa savršenoj lokaciji, restoran Easy nastoji da vam ulepša novogodišnje veče i učini ga spektakularnim. Restoran Easy doček Nove godine je jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu, i to sve zahvaljujući atraktivnim pevačima i jedinstvenoj atmosferi.

 

 

Sa savršenim pogledom na reku, vaše novogodišnje veče imaće posebnu čar. Ovo je restoran sa dugom tradicijom, tako da nemojte sumnjati u kompletnu organizaciju restorana Easy koji je inače lider u organizaciji proslava već dugi niz godina.

Predhodne godine doček je bio izuzetno dinamičan, a goste su zabavljale zvezde Granda Milica Atanacković i Aleksandar Pralica koji su napravili pravi spektakl svojim nastupom. Pevali su se muzički hitovi sve do jutra a dobro rapoloženje moglo se videti na svim prisutnima.

Elegantan i luksuzno opremljen enterijer učiniće da se u novogodišnjoj noći osetite zaista posebno i jedinstveno. Uz vaše najdraže prijatelje, vrhunski meni i najfinija pića vaše novogodišnje veče biće na visokom nivou.

Rezervišite vaše karte pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: