Magazin

Doček Nove godine u restoranu Glamoure

Doček Nove godine u restoranu Glamoure

Glamur je imenica koja potiče od engleske reči "glamour" i označava izobilje, luksuz, imućstvo, sjaj, bleštavost, raskoš, otmenost, čar, draž, pa čak i blagostanje. Ona uvek asocira na nešto pozitivno i ekskluzivno, nešto sa stilom. Dakle, ovaj pojam nije precizno definisan, zbog čega svako tumači njegovo značenje na svoj način.

 

Svakako, glamur ide isključivo uz vaš karakter, pa od vas i zavisi kako će biti iznet i predstavljen, odnosno kako ćete ga vi doživeti.

 

Stiven Gandi u svojoj knjizi definiše glamur kao dinamičnu karakteristiku, koja se razvija u mnoštvu varijacija. Za neke je glamur tajanstvenost i poželjnost koja karakteriše poznate ličnosti, a drugi smatraju da je to zapravo neka nevidljiva magija koju pojedinci poseduju, a zahvaljujući kojoj mogu da opčine druge.

 

Smatra se da su glamurozne ličnosti prepune šarma, senzualnosti, energije, moći, snage i lepote, zbog kojih im se upravo mnogi i dive.

 

Ekspanzija glamura povezuje se sa nastankom Holivuda, tridesetih i četrdesetih godina 20. veka. 

 

Danas ima mnogo toga pod ovim nazivom - emisije, časopisi, pesme.

 

Jedan ovakav glamur se posebno ističe u Beogradu, tačnije u Zemunu. U pitanju je restoran Glamoure.

 

 

Glamoure event centar 

 

Glamoure event centar, odnosno restoran Glamoure, nalazi se u srcu Zemuna, na adresi Glavna 11. Savršeno je mesto za organizaciju svadbi, venčanja, rođendana, krštenja, seminara, prezentacija, korporativnih događaja, izložbi, kao i modnih revija. Ukratko, svih važnih događaja.

 

To je novo i savremeno mesto, koga čine dva dela: unutrašnji deo i prelepa terasa sa koje se vidi nezaboravna panorama Beograda i Zemuna. Ukupna površina je 1.100 m2. Zatvoreni deo je 400 m2, a romantična terasa 700 m2. 

 

Osoblje je gostoprimljivo i profesionalno, i uvek na usluzi. U ponudi je veliki izbor raznovrsnih menija, kaoi bogata lepeza pića.

 

Obezbeđen je besplatan brzi Wi-Fi u celom objektu, kao i parking sa 60 mesta.

 

Možemo ponuditi uslugu profesionalnog fotografa koji će Vaš najvažniji dan učiniti nezaboravnim.

 

Osim pomenutih događaja ovde se organizuje i doček Nove godine u Beogradu.

 

 

Doček Nove godine Glamoure event centar 

 

 

Kada je u pitanju restoran Glamur Nova godina je protekla u znaku iskusnog benda koji se postarao da svira po nešto za svakoga - Miami bend.

 

Vrlo specifičan i prepoznatljiv Miami bend osnovan je 2008. godine. Svaki član ovog benda doprinosi svoj maksimum kako bi održali fantastičnu atmosferu na proslavama. Ovaj bend je prepoznatljiv po miksu različitih muzičkih žanrova, koje izvode na originalan način. Miami bend je idealan bend za venčanje i svadbu, rođendane i druge vrste proslava.

 

Njihov repertoar možete čuti u nekim od poznatih beogradskih klubova i kafana.

 

Doček u Glamoure Event Centru je već godinama rasprodat među prvima u Beogradu i uvek se traži mesto više, ali je prošle godine bio smanjen kapacitet broja gostiju radi njihovog komfora.

 

U ponudi je bila neograničena konzumaciju određenih domaćih i stranih pića, kao i predjelo, glavno jelo i desert. 

 

Cena je zavisila od pozicije stola u svečanoj sali. Crvena zona je koštala 55 € (banket sedenje), zelena zona 65 € (banket sedenje), a plava zona 75€ (banket sedenje). Svaki sto u plavoj zoni dobijao je gratis flašu premium pića.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: