Magazin

Doček Nove godine u modernom prostoru za proslave - Perla Hall

Doček Nove godine u modernom prostoru za proslave - Perla Hall

Perla hall je prostor za proslave ili event centar koji se nalazi na adresi Tošin bunar 161 na Novom Beogradu. Ovde možete da proslavite svoje venčanje, venčanje, krštenje, dečiji rođendan, jubilej, ali i da se provedete kada je Nova godina.

 

Velika prednost ovog mesta je enterijer, koji je ukrašen mermernim podovima. Beli ukrasni kamen se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Moderna LED ambijentalna rasveta, centralni klima i ventilacioni sistemi čine da velika sala predstavlja biserno jasan izbor za sve proslave. Kapaciteta je do 250 mesta.

 

Tu je i mala sala, koja može da primi do 80 gostiju. Idealna je za manje proslave kao što su: dečiji rođendani, krštenja, kokteli, banketi i druge svečanosti. Enterijer je pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, ukrašen dekorativnom led rasvetom i umetničkim slikama. Sala je povezana sa baštom i predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

 

Za sve koji dolaze automobilom obezbeđen je veliki parking u sklopu event centra, koji je ograđen i obezbeđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Parking nadgledaju čuvari i kompletno je pokriven modernim video nadzorom.

 

Goste na ulazu dočekuje moderno opremljena recepcija. Za odložene stvari gost će dobiti svoj broj i biti upisan u knjigu, tako da ne postoji mogućnost da privatne stvari gostiju nestanu u toku proslave.

 

Zakupom sale u ovom event centru dobijate na korišćenje i moderno opremljen apartman, kako bi ste u njemu mogli da se na miru osvežite, presvučete ili odložite poklone.

 

Nova godina Perla hall

 

Kada je u pitanju Perla hall Nova godina  se organizuje uz neograničenu konzumaciju velikog izbora domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Strana pića prodaju se po hit cenama. Kada je reč o hrani, u pitanju je kompletna večera. – predjelo, glavno jelo i desert.

 

Za muziku su zaduženi pevači i bend, kao što su to Biljana Milovanović i Đorđe Rakić.

 

Kada je reč o cenama, one se kreću od 35 do 60 evra. Svaka cena podrazumeva svečano banket sedenje, neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru! U ponudi nemamo barske stolove!

 

Foto: Facebook / perlaeventhall

A.K.

Spremili smo za Vas: