Magazin

DOČEK NOVE GODINE U HOTELU CROWNE PLAZA

DOČEK NOVE GODINE U HOTELU CROWNE PLAZA
 
 
Ako još niste odlučili gde će te za doček Nove godine, ne razmišljajte više ni trenutka. Jednostavno uđite na sajt novagod.com i samo će vam se reći. Tamo možete pronaći ogroman broj odličnih ponuda za doček Nove godine, i za svakoga ima po nešto. Klubovi, restorani, splavovi, sve je tamo. Jedan klik vas deli od toga da vaš doček Nove godine bude nezaboravan.
 
Doček Nove godine uz sajt novagod.com će vam biti zagarantvovano dobar. Pogledajte neke od ponude koje su i više nego zanimljive i povoljne.
 
Doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza!
Novu 2016 godinu će te provesti uz Natašu Bekvalac, odlučite li se da vaš doček Nove godine bude baš u ovom hotelu. Da, da, dobro ste čuli. Ove godine u hotelu Crowne Plaza peva Nataša Bekvalac!
 
Hotel Crowne Plaza nalazi se u ulici Vladimira Popovića 10, na Novom Beogradu. Ekskluzivni ambijent i maksimalna udobnost samo su deo ponude koju ovaj hotel nudi.
Ako odsedate u ovom hotel, na raspolaganju su vam bazen, teniski teren, menjačnica, spa, fitness, perionica veša, room servis i bankomat.
Bar se u hotelu ove ekskluzivnosti naravno podrazumeva, kao i soba za nepušače. Nećete se brinuti ni o parkingu, imate ga zagarantovanog. Što se kartica tiče, plaćanje dolazi obzir u Visa, Euro/Mastercard, Diners, Maestro, American Express...
Zamislite doček Nove godine u ovako luksuznim uslovima. Bilo bi nezaboravno zar ne?
Hotel Crowne Plaza zaista nudi odličnu ponudu! Ovde možete proslaviti doček Nove godine po ceni od 50 do 120 eura, u zavisnosti od mesta, naravno.
 
Što se hrane tiče, doček Nove godine na ovom mestu podrazumeva kompletnu večeru, a što se pića tiče, ekskluzivnu ponudu!
Odlučite se hotel Crowne Plaza i Natašu Bekvalac! Ne možete pogrešiti. Dođite sa prijateljima i proveselite se. Dočekajte Novu 2016 godinu u najboljem raspoloženju. Dođite i opustite se. Dobra atmosfera i posluženje su vam zagarantovani. Ni vaše raspoloženje neće izostati ukoliko odlučite da dočekate Novu godinu baš ovde!
 
Ako se odlučite, a ne sumnjamo da hoćete, baš za hotel Crowne Plaza, kontakt telefon na kojem možete ostaviti vaše rezervacije jeste 069/201-21-11.
Srećna Nova godina! 
 
 

Spremili smo za Vas: