Magazin

Boemski doček Nove godine

Boemski doček Nove godine
 
Dočekajte Novu godinu uz zvuke narodne muzike
 
Ostalo je još malo vremena do dočeka Nove 2016.godine. Već ste trebali odabrati mesto na kome ćete dočekati Novu godinu. Ukoliko se još niste odlučili kuda želite da provedete najluđu noć u godini mi imao rešenje za mnoge od Vas.
Ukoliko uživate u hitovima pravih boema narodne muzike onda je za Vas prvao mesto kafana.Čim čujete prve zvuke najlepših narodnih pesama odmah se menja atmosfera za Vašim stolom. Čitavo društvo je na nogama. Upravo uz te note se provodite najlepše. Ukoliko Vam se ovo dešava prilikom izlaska onda ste Vi kafansta osoba, pravi boem koji voli prijatnu kafansku atmosferu koju deli sa najboljim prijateljima i u kojoj beskprekorno uživa Volite li pravu kafansku atmosferu, najlepše note narodne muzike? Ne znate gde  možete uživati u pravoj narodnoj muzici i pravoj kafanskoj atmosferi. Rešenje je prev Vama.
 
Dočekajte Novu godinu na splavu Hua Hua
Splav je oduvek bilo najomiljenij mesto ljudi za okupljanje, razgovor I slavlje, tako je I danas. Najbolji provod je ovde uz zvuke harmonike I nota najlepših pesama koje u nama izazivaju najlepsša I najiskrenija osećanja.Uparavo je to jedan razlog više zašto baš doček Nove godine treba da provedete u kafani sa prijateljima uz tradicionalna domaća pića I zvuke pesama koji će Vas naterati da da čitavo velče provedete igrajući.
 U prelepom ambijentu koji odaje atmosferu pravih starinskih kafana dočekajte Novu 2015. U ovoj kafani zabavićete se kao nikada do sada. Već na prve taktove muzike svi će biti na nogama, pevaće i uživaće uz muziku koju na novogodišnje veče izvodi mnogima već poznat bend koji u ovom lokalu ima redovne nastupe na kojima atmosferu dovodi do usijanja.
Kako mnogi ističu na splavu Hua Hua je jedan od najboljih provoda u gradu, tako da Vas ne brine kako će biti na dočeku. Ono što je izuzetno povoljno kada je ova kafana u pitanju jesu cene dočeka.  Budući da znamo kakvu atmosferu možemo oečkivati od benda koji svira te večeri verujte nam na reč, vratićete se sa velikim ushićenjem za reprizu i postaćete redovan gost ovog lokala ako već to niste.
 
Ukoliko Vaše drage osobe vole kafanski provod i žele da Novu godinu dočekaju baš ovde, a Vi ste ti koje ne slušaju kafansku muziku, ali želite da priuštite zadivoljstvo svojim dragim osobama, bez brige, u najludjoj noći na splavu Hua Hua neće biti takvih problema. Bend koji će Vas razveseljavati svira sve vrste muzike od roka, preko popa i folka, pa sve do starih kafanskih pesama sa kojima atmosfera kulminira. Uostalom, kada vas ponese euforija, dobra atmosfera ičekivanje dočeka bićete prvi koj će zapevati hitove narodne muzike za koje ste mislili da ih čak i ne znate.
Ukoliko ste student, a volite narodnu muziku ovo je pravo mesto za Vas.  Mesto u kome ćete uživati i u kome ćete sresti nove ljude slične sebi sa kojima ćete se vrhunski  provesti uz divnu muziku,  što u ovoj kafani ne iziskuje velike troškove. A ukoliko niste student već  odrasla osoba, ali volite starogradske pesme ovo je takođe pravo mesto za Vas.
 
A. M.
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević