Magazin

Barbara Bobak za doček 2025. godine peva u Beogradu!

Barbara Bobak za doček 2025. godine peva u Beogradu!

Doček Nove godine, one koju slavi ceo svet, je za nama. Većina se dobro provela i spremna je za novi provod - za srpsku Novu godinu! Sve informacije možete da potražite u tekstu Fantastičan provod i za srpsku Novu godinu - evo gde možete na žurku! Ponovo nas očekuje raznovrsna ponuda, tako da će i ovo biti povod za dobru zabavu, a sigurno će svako naći nešto za sebe.
 

Ipak, videćete da na spisku nema Barbare Bobak. Ova mlada pevačica, koja dominira muzičkom scenom, nastupaće u Novom Sadu na na splavu Cristal (Kristal). Ovaj popularni lokal nalazi se na Ribarskom ostrvu. Žurka počinje u 22 sata, a kako poručuju s ovog splava "Započnimo Novu godinu na najbolji način!". 
 

Međutim, Barbaru ćemo slušati u Beogradu kada dođe vreme da slavi Nova godina 2025! Ona će nastupati na Ledinama!
 

Restoran Inter Hollywood Ledine Nova godina 2025

Kada je u pitanju restoran Inter Hollywood Ledine Nova godina 2025 sigurno će biti dočekana sigurno kao ova u koju smo tek zaplovili. Posetioce će čekati all inclusive piće, kompletna svečana večera i ulaznice će koštati oko 100 evra, pa naviše.
 

Ovde su 31. decembra nastupali Jana i Đani!
 

Od nastupa Barbare Bobak i njenog benda očekujemo energiju na koju smo navikli, mnoštvo obrada pesama, kao i njihove pesme, od kojih se prvi deo albuma predstavljen prošle godine kotira veoma visoko. 

 

 

 

Inače, Inter Hollywood Ledine ćete pronaći na adresi Surčinska 19. Reč je o najvećoj sali u Beogradu, a u prelepom i modernom ambijentu može da dočeka od 50 do 800 gostiju.

 

Ukoliko ovde dolazite van Beograda, imate mogućnost odsedanja u hotelu Hollywood, u apartmanima, koji se nalazi u okviru kompleksa.

 

U restoranu se koriste samo provereni domaći sastojci, većinom iz sopstvene proizvodnje. Hrana pripremljena na ovakav način, uz ruke vrhunskih kuvara predstavlja sam vrh srpske gastronomije.

 

A.K.


Foto: Facebook / barbara.bobak.3

Spremili smo za Vas: