Magazin

Bajka novogodišnje večeri u restoranu Bajka

Bajka novogodišnje večeri u restoranu Bajka

I ovog puta očekuje vas prava bajka novogodišnje večeri u restoranu Bajka koju ćete zauvek pamtiti. Svaka bajka ima svoj savršeni deo koji budi najlepša osećanja, pa je tako i restoran Bajka rešio da vam priušti nezaboravne trenutke u novogodišnjoj večeri.

Sa velikim iskustvom i poznavanju vaših potreba, restoran Bajka organizovaće jedno od najlepših novogodišnjih večeri u Beogradu.

 

 

RESTORAN BAJKA NOVA GODINA 2022

 

 

 

Restoran bajka Nova godina 2022 je prilika da uživate u novogodišnjoj večeri na jedinstven način u pravom restoranskom ambijentu koji će vam obezbediti kompletan užitak. Kao i predhodnih godina, obezbediće vam najbolju ponudu kojoj je teško odoleti. Spremite se za mnogo dobru energiju i raspoloženje koje će biti na samom vrhuncu.

 

Restoran Bajka je mesto duge tradicije i apsolutnog hedonizma gde se spajaju užitak u provodu i najlepšim ukusima koje ćete okusiti u novogodišnjoj večeri. Očekuje vas svečana večera kao i ne neograničena konzumacija pića tokom cele večeri.

 

Restoran Bajka nalazi se na prelepom Košutnjaku što ima posebnu draž uoči praznika jer cela okolina izgleda kao najlepša zimska idila i ispunjava apsolutno svaku stavku za nezaboravan doček Nove godine. Restoran Bajka spemio je mnoštvo iznenađenja koja vas očekuju u novogodišnjoj noći, posebno kada je reč o muzičkom odabiru.

 

Sigurni smo da će odabir pevača kao i muzički repertoar biti još bolji nego predhodne godine kao i da ćete se sigurno provesti baš onako kako ste zamislili. Nekada je dovoljno da okupimo najdraže prijatelje, uživamo u kvalitetnoj muzici i neodoljivom ambijentu, a ako želite trenutke za pamćenje i pravi restoranski doček, restoran Bajka je vaš idealan odabir.

 

Obezbedite sebi kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: