Magazin

Aleksandra Prijović za doček Nove 2020 godine u hotelu Crowne Plaza

Aleksandra Prijović za doček Nove 2020 godine u hotelu Crowne Plaza

Gde ćemo za doček, pitanje je koje nam uskoro sledi. Leto će brzo da se završi, iako to ne želimo da prihvatimo. Bar većina nas. Ipak, Nova 2020 godina stići će pre nego što mislimo. Da nije rano da se o ovome misli potvrdili su oni koji su organizaori dočeka. Zahvaljujući njima, mnoge poznate zvezde već znaju gde će dočekati ponoć, a lokali su se ozbiljno već sada posvetili organizaciji.
 

Hotel Crowne Plaza je jedan od onih koji najavljuju odličan provod, jer će ugostiti jednu od najpopularnijih pevačica današnjice - Aleksandru Prijović. Kada je Nova godina Beograd gori, pa možete da zamislite šta vas očekuje na ovoj adresi.
 
 
Osim ovog hotela, i drugi lokali su već rezervisali najveće zvezde. O tome više možete da pročitate u tekstu Gde nastupaju pevači za doček 2020 godine?
 
Aleksandra Prijović - jedna od najpopularnijih pevačica 

 
Aleksandra Prijović sada se zapravo preziva Živojinović. Ipak, publika je prepoznaje po njenom devojačkom prezimenu. Nakon udaje je pokušala da se predstavi na YouTube kanalu samo kao Aleksandra, ali je ipak prezime ostalo kao njena odrednica. 
 
 
Prijović je promenila u Živojinović 21. juna 2018. godine, kada se u Beogradu udala za Filipa Živojinovića, sina nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Par je dobio sina Aleksandra 6. februara 2019.
 
 
Rodno mesto Alesandre Prijović je Somboru. Rođena je 22. septembra 1995. godine.  Odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a potom u Bačkoj Topoli. Kada je imala samo 13 godina snimila je dve pesme, "Majko" i "Boli svaka tvoja reč" za produkciju Mega Sound. 
 
 
Popularna je postala pre devet godina, odnosno početkom 2010. godine, zahvaljujući takmičenju u Zvezdama Granda. Ovde je osvojila četvrto mesto i to u takmičenju 2013. godine. Kao nagradu je dobila pesmu "Još večeras plakaću za tobom". Tada je snimila i duet sa pobednikom takmičenja Amarom Jašarspahićemsa. Pesma nosi naziv "Ma pusti ponos".
 
 
Veliki uspeh postigla je pesmom "Za nas kasno je". To je bio jedan od najvećih hitova 2015. godine. U 12. mesecu iste godine snimila je duet pesmu pod nazivom "Šta bi" sa MC Stojanom. Krajem maja 2016. godine objavila je pesmu "Totalna anestezija", sa kojom je psotigla izuzetan uspeh. 
 
 
U oktobru 2016. godine postavila je domaći rekord u brzini za koju video dostigne milion pregleda na YouTube kanalu. Tada je njena pesma "Senke" taj broj dostigla za manje od jednog dana, odnosno 24 sata.
 
 
Prijovićeva se sada hvali sa dva nova hita "Bogata sirotinja" i "Neponovljivo".
 
 
Aleksandra Prijović se danas smatra jednom od najtraženijih pevačica Grand produkcije. Ona je svakako jedna od popularnijih pevačica u zemlji i regionu. To je stekla svojim fenomenalnim glasom i širokim repertoarom, kao i sopstvenim hitovima. Obradovaće vas njima, ali i starom narodnom pesmom. Zato se ovaj potez hotela Holiday Inn smatra veoma mudrim, jer će nova godina sigurno biti uspešna.

 
 
 
Foto: Facebook / aleksandraprijoviicofficial

Spremili smo za Vas: