Magazin

4 najbolja restorana za Novu godinu

4 najbolja restorana za Novu godinu

Ukoliko ste planirali novogodišnje veče sa stilom, predstavljamo vam 4 najbolja restorana za Novu godinu u Beogradu koji će vam prirediti zaista nezaboravno veče. Uživajte u eleganciji i prepustite se čarima najukusnijih specijaliteta.

 

 

RESTORANI NOVA GODINA 2021

 

 

Restorani Nova godina iz godine u godinu postaju sve interesantniji i prikladniji kada je u pitanju ovo specijalno veče. Svaki restoran je lep na svoj način, neki se izdvajaju zbog enterijera, neki zbog ponude, ali ono što im je zajedničko jeste – odlična novogodišnja atmosfera.

 

 

RESTORAN PERLA NOVA GODINA

 

Restoran Perla Nova godina je prava prilika da dočekate Novu godinu sa stilom. Elegantan ambijent i odlična ponuda iz godine u godinu učinilo je ovo mesto zaista posebnim i drugačijim od drugih. Enterijer restorana Perla deluje zaista impozantno i sigurni smo da će vam se veoma dopasti, posebno kada je Nova godina u pitanju.

Renoviran i moderan ambijent učiniće novogodišnje veče spektakularnim, još kada na to dodamo novogodišnju dekoraciju ovo mesto dobiće potpuno novi izgled i daće vam poseban utisak.

Glamur, elegancija i komfor je ono što dobro opisuje restoran Perla zbog čega smo sigurni da će vaš doček Nove godine ovde biti zaista neverovatan.

 

Dočekajte Novu godinu u restoranu Perla i rezervipite vašu kartu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

RESTORAN ZLATNIK HALL NOVA GODINA

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina je jedan od najpoznatijih restorana u Beogradu koji će vam ovog puta spremiti specijalan doček Nove godine. Predhodne godine ovde je bila atmosfera za pamćenje zahvaljujući sjajnim Zvezdama granda i Metropolis bendu koji su priredili pravi muzički spektakl u novogodišnjoj noći.

Očekuje vas svečana večera kojom ćete biti oduševljeni, kao i bogata ponuda pića koje će se točiti tokom cele večeri.

Nezaboravna atmosfera, vrhunska ponuda i odličan muzički repertoar učiniće da se u novogodišnjoj noći osetite zaista čarobno.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

RESTORAN BAJKA NOVA GODINA

 

Restoran Bajka Nova godina je jedan od najlepših restorana skriven u samom srcu Košutnjaka. Sama lokacija čini se kao savršena za doček godine koja sledi, zbog čega ćete doživeti posebnu euforiju i odličnu atmosferu koju ćete zauvek pamtiti. Restoran Bajka je dobro poznato mesto po vrhunskoj klopi, prelepom ambijentu i očaravajućoj atmosferi za Novu godinu.

 

Predhodnu Novu godinu Bajka je učinila savršenom uz svoju jedinstvenu ponudu kojom su svi gosti bili oduševljeni, zbog čega mislimo da će tako biti i ove godine. Veče je bilo upotpunjeno najvećim muzičkim hitovima naše današnjice koji su gotovo sve goste držali na nogama toko cele večeri. Ako želite kompletan doček i zadivljujuću atmosferu u Novoj godini, restoran Bajka je odličan odabir za vas.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

RESTORAN BARAKA NOVA GODINA

 

Restoran Baraka Nova godina kao i predhodne godine, priprema vam nezaboravan provod i priliku da prisustvujete najelegantnijem dočeku u Beogradu. Ovaj elegantan restoran nalazi se nadomak Beton hale i predstavlja pravu oazu uživanja i komfora. Od samog otvaranja pa sve do danas Baraka restoran osvaja srca pravih ljubitelja elegantnog dočeka, očaravajućih ukusa i odlične atmosfere.

 

Ako delite isto mišljenje, onda vam od srca preporučujemo da dočekate Novu godinu u restoranu Baraka. Očekuje vas odlična muzika i bend koji će vam prirediti nezaboravan provod i pravi novogodišnji spektakl. Spremite se za trenutke koji slede i uživajte u jedinstvenoj novogodišnjoj proslavi restorana Baraka.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: