Magazin

Zašto Novu godinu dočekati u Beogradu?

 Zašto Novu godinu dočekati u Beogradu?
Usudite se da osetite neverovatnu energiju prestonice!
 
 Tokom dana, Beograd je sjajan grad. Toliko prilika da se vide svakakve tekovine srpske kulture. Pravi način da se predstavi Srbija u blistavom svetlu. To je sve interesantno, posebno ako ste japanski turista. Beograd postaje Beograd onda kada se Sunce povuče sa scene.
 
Doček Nove godine nije izuzetak. Prestonica tada gori, svaki klub, svaki restoran, svaki splav, svaki hotel čeka odbrojavanje  do 1. januara, na sebi svojstven način.
 
To je posebno iskustvo koje reči, ma koliko god se trudili, ne mogu da opišu. Žar ljudi, talas raspoloženja koji nosi danima, jačina muzike i blizina prijatelja – po tome će vam Beograd postati sinoniman nakon dočeka u ovom magičnom gradu.
 
Možemo se svadjati do sutra o tome šta Beograd predstavlja za Novu godinu, ali jedna stvar je neosporiva, ko je došao, vratio se mnogo bogatiji. Neko za nezaboravnu priču, neko za novo društvo, neko za usne o kojima će sanjati. To novogodišnje veče svi mi pišemo svoju beogradsku bajku. 
 
Ujedinjeni, svi na splavovima, u kafanama i restoranima, pevamo iste pesme, osećamo iste emocije, mi predstavljamo jedinstvo zabave i dobrog provoda. To veče svi mi igramo u ritmu Beograda. Za doček, mi predstavljamo kucajuće srce beogradsko.
 
Kada zora svane, a mesta gde smo proveli najbolje veče u godini ostanu pusta, ispunjena samo duhom koji smo mi ostavili, sa osmehom ćemo posmatrati pejzaž umornog Beograda. Svi su ispisali novu stranicu našeg vremena, a one zauvek ostaju utkane u istoriju grada. Svi smo mi postali jedno sa Beogradom. Svako na svoj način našao je najbolji način da provede Novu godinu. 
 

Spremili smo za Vas: