Magazin

VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN, RESTORAN IMA DANA

VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN, RESTORAN IMA DANA
Za sve vas koji Novu godinu želite da dočekate u starom, dobrom, tradicionalnom srpskom stilu, a opet, da taj isti stil osvežite dahom nečega toliko neobičnog, da će te ga retko gde na svetu naći, onda je pravi izbor za vas restoran Ima dana.
Restoran Ima dana se nalazi u srcu Skadarlije, na broju 38. U samom centru kulturnih, političkih i mnogih drugih dešavanja.
Enterijer restorana je više nego neobičan. Poznati slikar i boem Mario Maskareli. On je na zidovima restorana Ima dana, naslikao portrete poznatih pesnika i pisaca koji su živeli u toj kući, koja je kasnije preuređena u restoran, ali i reovnih gostiju i posetilaca iste.
Restoran Ima dana je oduvek imao tradiciju da kao svoje goste čuva velike i umne, uticajne ljude, koji su tu dolazili po preporukama. Na ovom mestu čuva se stari, dobri, gospodski Beograd, kakvog će te još retko gde naći.
Svi ti svetski putnici koji su svoje dane provodili baš ovde, često su retsoran Ima dana upoređivali sa mnogim poznatim, svetskim restoranima.
Doći u Beograd, a ne posetiti restoran Ima dana, za njih je nezamislivo. Kažu, to je onda kao da i nisu bili u Beogradu, jer onda se ne oseti duh ovog grada, ne oseti se šarm beogradskih ulica i posebnost ovog grada.
 
Ima dana vas je osvojio, zar ne? U Novu godinu 2016 možete ući baš na ovom mestu. Uživajući u na jboljoj hrani i ugodnoj starogradskoj muzici koju će za vas svirati i pevati
orkestar Ima dana, duvački orkestar Slađana Mišića, te glumica Ljiljana Jakšić.
Restoran Ima dana je u svoju novogodišnju ponudu, koja košta 60 evra, koje možete isplatiti i u dinarskoj protivvrednosti, uključio kompletan novogodišnji meni što se hrane tiče. Restoran Ima dana nije zaboravio ni na piće, pa je tako u novogodišnjoj noći, za sve goste obezbeđena kisela voda, aperitiv i kafa.
Ne propustite priliku da budete deo ovog magičnog mesta. Rezervišite za sebe na broj telefona 
062780500 i 062780200
 
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: