Magazin

Tri vrhunska restorana za doček Nove godine

Tri vrhunska restorana za doček Nove godine

Činjenica je da se Nova godina bliži, zato vam predstavljamo tri vrhunska restorana za doček Nove godine koji su predhodnih godina bili najtraženiji zahvaljujući vrhunskoj organizaciji. Ukoliko želite ovog puta doček Nove godine koji će bizi zaista nezaboravan, proverite zbog čega su ovi restorani toliko posebni.

 

Novogodišnje veče je prilika da se okupimo zajedno sa prijateljima i uživamo u provodu, muzici, piću i večeri, zajedno ispratimo staru a dočekamo novu godinu koja je pred nama. Neka baš ova Nova godina bude vaš najbolji doček koji ćete zauvek pamtiti i sa zadovoljstvom se prisećati sa prijateljima svaki put kada ga pomenete.

 

 

TRI VRHUNSKA RESTORANA ZA DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU

 

Ova tri vrhunska restorana za doček Nove godine u Beogradu koja ćemo vam predstaviti definitivno su lideri kada je doček Nove godine u pitanju, a tome je doprinela besprekorna organizacija kao i ekskluzivan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neka Nova godina 2022 donese isključivo lepe trenutke koje ćete proslaviti zajedno sa vašim najdražima u nekom od ovih popularnih restorana.

 

 

RESTORAN ZLATNIK HALL

 

 

 

Restoran Zlatnik Hall predstavlja ekskluzivno mesto za doček Nove godine koje iz godine u godinu organizuje vrhunsko novogodišnje veče koje se ne propušta. Spremite se za senzacionalan provod koji će vam doneti magične trenutke, odlično raspoloženje i pozitivnu energiju koja će biti prisutna celo veče.

 

Restoran Zlatnik Hall nalazi se na Sajmu i nudi pravi restoranski doček Nove godine koji podrazumeva svečano sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri. Što se muzike tiče, kao i predhodnih godina, očekuju vas atraktivna imena popularnih pevača koji će svojim nastupom doprineti da Nova godina u restoranu Zlatnik Hall bude na samom vrhuncu.

 

Restoran Zlatnik Hall nalazi se na Sajmu, Hala br. 4, Beograd.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

RESTORAN PERLA HALL

 

 
 

Restoran Perla Hall jedan je od najlepših restorana u Beogradu za doček Nove godine koji će vam priušiti nezaboravno novogodišnje veče. Kao mesto koje je izuzetno traženo poslednjih godina, budite uvereni da će ovo specijalno veče biti pažljivo organizovano. Spremite se za odličan provod, neodoljivu atmosferu i pozitivnu energiju po kojoj mnogi pamte restoran Perla Hall.

 

Restoran Perla Hall je luskuzno opremljen prostor dizajniran po najmodernijim standardima i poseduje vrhunsko ozvučenje i rasvetu kako bi svaka proslava bila na visokom nivou. Restoran Perla nalazi se na Tošinom bunaru što je odlična lokacija za one koji žele da izbegnu gužvu u gradu i uživaju u čaroliji novogodišnje noći. Kao i u restoranu Zlatnik Hall, i ovde vas očekuje svečano sedenje, kompletna večera i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri.

 

Restoran Perla Hall nalazi se na adresi Tošin bunar 161, Beograd.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

RESTORAN LOVE HOUSE

 

 

 

Restoran Love House predstavlja jedan od najlepših prostora zbog kojeg kažu da je doček Nove godine ovde zaista bajkovit. Moderan, luskuzan i sofisticirani ambijent učiniće da vaše novogodišnje veče bude prosto savršeno i nezaboravno. Prostranost ovog ambijenta učiniće da proslava ovde bude vrlo dinamična, posebno kada na to dodamo činjenicu da će nastupati atraktivna muzička imena sa domaće scene.

 

Očekujte pravi novogodišnji spektakl u kojem će svaki gost uživati i spremite se za doček Nove godine koji će se prepričavati. Restoran Love House poznat je po odličnim specijalitetima kada je hrana u pitanju, zato očekuje preukusnu svečanu večeru u novogodišnjoj noći. Tu je i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri za kompletan užitak, a cela organizacija učiniće da ovo bude zaista doček Nove godine koji se ne propušta.

 

Restoran Love House nalazi se na adresi Ljubie Luković 5, Beograd.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: