Magazin

Splav Pristan - svečano otvaranje ovog petka

Splav Pristan - svečano otvaranje ovog petka

Dočekali smo i čuveni splav Pristan gde sledi svečano otvaranje ovog petka koje ne smete propustiti. U susret letu sprema nam se i letnja sezona, što znači da se selimo na splavove gde nas očekuje vreli letnji provod i večeri koje traju do jutra. Kako se priča, splav Pristan nam sprema uzbudljivu sezonu gde nas očekuje mnoštvo iznenađenja i večeri kojih ćemo se zauvek sećati.

 

 

Ono što vas očekuje na splavu Pristan jeste dobro poznati zvuk Rnb-a, tropski ambijent i autentičan provod. Sigurni smo da ćete uživati sa vašom ekipom jer smo svi sa nestrpljenjem dočekali da se vrata splava Pristan konačno otvore.

 

DJ Lea & Ike otvoriće petak veče i napraviti pravi spektakl, dok je subota prepuštena dvojcu Divolly & Markward koji i te kako znaju da naprave odličnu atmosferu i drže ljude na nogama sve do jutra. Biće ovo zaista specijalan vikend na splavu Pristan, nakon čega sledi još mnogo vikenda koji će na ovom splavu biti zaista nezaboravni.

 

Za otvaranje splava Pristan vlada veliko interesovanje, zato su rezervacije obavezne i možete ihi zvršiti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: