Magazin

Splav Pristan najavljuje uzbudljivu letnju sezonu

Splav Pristan najavljuje uzbudljivu letnju sezonu

Da li ste spremni za leto jer splav Pristan najavljuje uzbudljivu letnju sezonu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sa lepim vremenom stižu nam i uvek lepe vesti koje željno iščekujemo, posebno kada je reč o letnjoj sezoni i otvaranju splavova. Sa velikim uzbuđenjem predstavljamo vam novu sezonu na splavu Pristan koja će ovog puta biti dinamičnija i uzbudljivija nego predhodnih godina.

 

Splav Pristan jedan je od splavova koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako ambijentom, tako i neodoljivom atmosferom koja je svakog vikenda sve bolja i bolja. Uživaćete u letnjim zvudima Rnb hitova koji su popularni ove sezone, a očekuje vas i niz iznenađenja kada su nastupi u pitanju.

 

 

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

 

 

Splav Pristan Beograd nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je 25. maj i zbog toga je izuzetno aktuelan jer je ovo jedini splav na ovom delu reke, što pruža poseban osećaj tokom izlaska. Pored regularnih večernjih žurkica, očekujte i matinee party gde je zalazak sunca zaista posebna priča i to morate doživeti.

 

Splav Pristan ulepšaće vam letnju sezonu svojim sjajnim žurkama koje će trajati sve do jutra. Pored kvaliteta kada je atmosfera u pitanju, splav Pristan može se pohvaliti autentičnim ambijentom koji zaista ostavlja bez daha. Moderan, jedinstven ali ujedno i jednostavan, da zaista privlači pažnju svojim izgledom. Tipičan klubski abijent čini ovo mesto interesantnim svim klaberima jer pruža opuštajuću atmosferu koja traje do jutra.

 

Biće ovo još jedna uzbudljiva sezona u nizu koja vas očekuje, zato se spremite za najlepše letnje žurke u kojima ćete uživati sa vašom ekipom. Splav Pristan obećava mnoštvo iznenađenja i dobro poznata imena sa domaće DJ scene, zato ne propustite senzacionalno otvaranje splava Pristan koje je veoma blizu.

 

Sve informacije o splavu Pristan možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: