Magazin

Splav Kartel je otvorio novu sezonu!

Splav Kartel je otvorio novu sezonu!

Dugoočekivani dan je stigao - otvaranje splava Kartel! Ono je bilo spektakularno, jer je nastupao fenomenalni Aca Lukas za Folk House bendom. Svi koji su bar jednom bili na njegovom nastupu ili koncertu znaju da je provod zagarantovan.

 

Kako je krenulo, očekuju se samo spektakli. Zbog toga splav Kartel traži i nova promo lica, ali i konobare!

 

Naravno, očekuje se i veliko interesovanje publike, pa je najbolje da rezervišete svoja mesta. To ćete moći da učinite putem sajta www.kudaveceras.rs , kao i na broj telefona 062 262 212.

 

Splav Kartel može da ugosti 450 osoba. Evo i informacija o tome o kom splavu je reč, ako neko nije čuo.

 

Splav Kartel

 

Splav Kartel nalazi se na Savskom keju, gde se i inače nalazi više splavova-restorana, koji su veoma popularni za noćne izlaske. Reč je o Novom Beogradu, odnosno naselju Ušće, koje je smešteno u severoistočnom delu ovog dela Beograda. Na splavu može da se čuje različita muzika - od RnB zvukova, do pop i narodne muzike. Bio je proglašen za jednog od 10 najboljih splavova u Beogradu.

 

Uređen je po modernim standardima, a nadaleko je poznat po svojoj bini koja se nalazi na samom vrhu splava. Svaka žurka je upotpunjena savremenom rasvetom i laserima, koji doprinose atmosferi.

 

Pre korone splav je radio do četiri sata ujutro, od srede do nedelje. Nadamo se istom provodu i u novoj sezoni.

 

Sredom je organizovano RnB veče, sa nazivom RnB Favela. Muziku su puštali di džejevi Playa i BKO. Četvrtak i petak bili su rezervisani za gostovanja velikih zvezda, kao što su pomenuti Aca Lukas, Coby, Senidah, Lapsus bend, Jala Brat, Buba Corelli, Đani, Ivana Selakov, Aleksandra Mladenović, Magla bend, Katarina Živković i tako dalje. Nedelja je bila namenjena svima onima koji vole kafanu.

 

Osim leti, ovaj splav je sjajan izbor i zimi, a posebno kada je docek Nove godine.

 

A.K.

Foto: Facebook / SplavKartelBeograd

Spremili smo za Vas: