Magazin

Splav kafana Uzbuna Beograd

Splav kafana Uzbuna Beograd

Splav kafana Uzbuna Beograd mesto je vrele atmosfere i ludog noćnog provoda. Već samo ime Uzbuna asocira na erupciju pozitivne energije i spektakularnog provoda. Rezervacije se vrše pozivom na broj 062 262 212.

 

Enterijer kafane Uzbuna

Enterijer kafane Uzbuna tipično je kafanski, samo sada smešten na vodi. Zastupljeni su svi elementi tradicionalnog boemskog ambijenta. Zidovi, stolice, visoki i niski stolovi – sve je izrađeno od drveta. Nezaobilazni karirani stolnjaci upotpunjuju doživljaj.

S obzirom da je splav Uzbuna u potpunosti zatvoren, sa odličnim grejanjem i izolacijom, žurke se organizuju i tokom zimske sezone.

 

Muzika na splavu Uzbuna

Muzika na splavu Uzbuna može se opisati jednom reči kao fantastična.

Domaća, pop i narodna muzika, u izvođenju najpoznatijih klupskih pevača na repertoaru je ovog splava. Na bini se smenjuju majstori vrhunskog štimunga, kao što su: Žile Hram, Miša Laguna, Tribal, Marko Žujović, Jovan Jovanović…

Žive svirke se organizuju više dana u nedelji.

 

 

Splav kafana Uzbuna – gosti

Kada je u pitanju splav kafana Uzbuna, gosti koji je posećuju su razlićitih generacija, 21+. U pitanju je razigrana i raspevanja ekipa obožavalaca vrhunskog kafanskog provoda.

 

 

Splav kafana Uzbuna – rezervacije

Splav kafana Uzbuna omogućava rezervacije mesta bez uslova, dok su samo određenim danima blago uslovljene. To je dodatni bonus za sve one koji žele da iskuse fantastičnu energiju i atmosferu ovog mesta.

Kapacitet Uzbune je oko 500 gostiju i uvek je popunjen jer ima veliki broj redovnih gostiju koji baš ovde dolazi u provod.

Prilikom izbora mesta možete birati između separea, kafanskih stolova različitih veličina, barskih stolova i šanka.

Napominjemo i da su cene na splavu Uzbuna definitivno pristupačne svima.

 

Adresa splava Uzbuna

Adresa splava Uzbuna je Ušće bb, Novi Beograd. U nizu splavova smeštenih nizvodno od Brankovog mosta, deveti je po redu.

Kafana Uzbuna raspolaže sopstvenim parkingom, što je za ovu atraktivnu i posećenu lokaciju, izuzetna pogodnost.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner