Magazin

SOFO Revolucija

SOFO Revolucija

 

Posle burne noći u kafani ili klubu, telu je potreban odmor, a idalno rešenje je SOFO – revolucionarna fotelja koja masira.

SOFO fotelje za masažu i uživanje, proizvod poslednje generacije namenjen ljudima koji odbijaju jednostavne stvari, promovisan je prošle nedelje u hotelu “Hyatt” u Beogradu.

Sofisticiran mehanizam ove stolice, prilagodljivost prema obliku pri masaži leđa, obostrana masaža nogu i stopala, masaža ruku i glave, raznovrsnost masažnih tehika potpuno simuliraju masažu pravom rukom.

SOFO STOLICA ZA UŽIVANJE vas opušta u nultoj gravitaciji, uz višestruke tehnike ručne masaže: gnječenje, lupkanje, šiacu, vazdušni pritisak, rol-masažu...

Za razliku od masažnih fotelja koje su do sada postojale na evropskom tržištu SOFO STOLICA ZA UŽIVANJE je dostupna svima i svojim pažljivo odmerenim i svedenim dimenzijama savršeno se uklapa u svaki stan ili kancelariju. Pored izvrsnog dizajna, ona je prilagodljiva svakom zidu, a možete je kontrolisati daljinskim upravljačem ili sa svog mobilnog uređaja.

SOFO STOLICA ZA UŽIVANJE je dokaz da se u masaži može lako uživati. Ona je i dokaz i da odmor može istovremeno biti i profesionalan i udoban, a rešenej za to je stiglo sa Dalekog istoka – iz Japana, zemlje u kojoj su lojalnost, požrtvovanje i „mono no aware“ – svest o prolaznosti života – osnovne i tradicionalne teme za vaspitavanje. Japanci su pronašli rešenje kako poboljšati kvalitet života, kombinovanjem zdravlja i slobodnog vremena.

SOFO STOLICA ZA UŽIVANJE je za ljude koji odbijaju jednostavno. Za one koji dopuštaju nauci da uđe u njihov život i da im ga olakša i ulepša. Za one koji žele neuporediv proizvod. Za one koji poštuju sebe i svoje zdravlje.

SOFO STOLICA ZA UŽIVANJE je dostupna svima, ali nije za svakoga. Ona je za vas.

Promociji ovog potpuno novog proizvoda u Evropi prisustvovalo je nekoliko stotina zvanica, a među njima su bili i glumac Dejan Lutkić, voditelj Dejan Pantelić, modna dizajnerka Suzana Perić, pevači Sergej Ćetković i Marko Bulat, Maja Volk…

SOFO reviolucija je počela!

 

sofo fotelja za masazu

sofo fotelja za masazu

sofo fotelja za masazu

sofo fotelja za masazu

sofo fotelja za masazu

sofo fotelja za masazu

Spremili smo za Vas: