Magazin

Restoran Belwood- pravo mesto za doček Nove godine

Restoran Belwood- pravo mesto za doček Nove godine

Alaaarmmm!!!!Stiže nam najluđa noć u godini! Doček se bliži. Brzo na sajt www.novagod.com da u moru ponuda izaberete onu koja vama najviše odgovara, a mi vam preporučujemo jednu od njih. Dočekajte Novu godinu u fenomenalnom raspoloženju i ambijetnu restorana Belwood.

Scream bend vas poziva da u Novu godinu uđete uz najbolju muziku i fenomenalnu atmosferu koji će oni zasigurno napraviti u popularnom restoranu Belwood. Očekuje vas više nego vrhunska zabava uz najbolju muziku. Okupite ekipu, spremite se i provedite kao nikada do sada.

Restoran Belwood se nalazi u ulici Kneza Višeslava 27, u sklopu Pionirskog grada, u najlepšem delu Beograda, u srcu Košutnjaka. Pri prvom koraku u restoran Belwood oduševiće vas prelep enterijer, blještave novogodišnje dekoracije, okićene jelke, oduševiće vas prelep i prijatan ambijent. Vrhunska profesionalna usluga je zaštitini znak restorana Belwood. Dočekaće vas nasmejana ekipa zaposlenih koja će učiniti da se što prijatnije osećate u novogodišnjoj noći.

Za doček u restoranu Belwood treba da izdvojiti samo 35 evra. Po ovoj fenomenalnoj ceni uživaćete u neograničenoj konzumaciji pića i hrane. Kada je u pitanju piće asortiman je preširkok, možete piti rakiju, whiskey, pelinkovac, pivo, vino i mnoga druga pića, a hrana je vrhunska.

062-262-212 je broj na koji možete rezervisati svoja mesta. Uživajte u najluđoj noći na najbolji mogući način, u jednom od najlepših restorana u Beogradu.

Spremili smo za Vas: