Magazin

Rafting Tarom - iskoristite specijalne popuste

Rafting Tarom - iskoristite specijalne popuste

Rafting Tarom čeka na vas! Ne propustite priliku da iskoristite specijalne popuste koje je rafting kamp Rajska Rijeka pripremio za vas!

 

Da li ste spremni za neverovatnu avanturu na reci Tari? Sada je pravi trenutak da iskoristite specijalne popuste i pogodnost i zaplovite u svet uzbuđenja i adrenalinom ispunjenih trenutaka.

 

Rafting Tarom je jedno od najuzbudljivijih i najlepših iskustava koje možete doživeti u prirodi. Uživajte u brzacima koji vas vode kroz veličanstvene kanjone i predele, osetite snagu i brzinu reke pod sobom, suočite se sa moćnim bukovima i doživite nezaboravne trenutke sa svojim prijateljima ili porodicom.

 

 

 

 

Kako bi vašu avanturu učinio još privlačnijom, rafting kamp Rajska Rijeka vam nudi specijalne popuste i pogodnosti. Bez obzira da li dolazite sami, u paru ili u grupi, sjajni popusti će vam omogućiti da uživate u raftingu Tarom po pristupačnim cenama.

 

Ovo je idealna prilika da isplanirate izlet van vikenda i iskoristite benefite nižih cena jer vas očekuju fantastični popusti ukoliko se odlučite za rafting Tarom aranžmane tokom radnih dana. Osim što ćete uživati u manjem broju posetilaca i mirnijoj atmosferi, takođe ćete i uštedeti na ceni aranžmana i uživati u dodatnim pogodnostima.

 

 

 

 

Osigurajte sebi 20% popusta na aranžman i dodatno uživajte u besplatnom korišćenju bazena tokom vašeg boravka. Ali, to nije sve! U prelepoj Rajskoj rijeci tokom radnih dana za sve rezervacije dobijate gratis noćenje. Iskoristite priliku da provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima, uživate u prirodi, sjajnim aktivnostima, napunite baterije i ispunite se pozitivnom energijom.

 

Za grupne posete, kao što su tim bilding aktivnosti ili porodični izleti, specijalni popusti će vam omogućiti da provedete nezaboravne trenutke zajedno po još povoljnijim cenama. Neka vaša grupa oseti adrenalin i zajedništvo dok se timski suočava sa brzacima divlje lepotice Tare.

 

 

RAFTING TAROM – POPUSTI ZA DECU

 

 

 

 

Rafting Tarom u kampu Rajska rijeka podrazumeva i da su predviđeni sjajni popusti za decu.

 

Kada je u pitanju porodična zabava na otvorenom, rafting Tarom je idealan izbor. Svi članovi porodice mogu uživati u uzbudljivim brzacima, predivnim pejzažima i osvežavajućim vodopadima. A sada, sa specijalnim popustima za decu, cela porodica se može upustiti u ovu avanturu po još povoljnijim cenama.

 

 

 

 

Ponuda obuhvata različite pakete prilagođene svim uzrastima najmlađih raftera. Bilo da imate malu decu koja su spremna za prve korake u svetu raftinga ili tinejdžere željne adrenalinom ispunjenih trenutaka, tim iskusnih skipera najboljeg rafting kampa će se pobrinuti da svi uživate u bezbednoj i uzbudljivoj plovidbi Tarom.

 

Deca 0-6 godina u Rajskoj rijeci borave gratis, dok mališani uzrasta 6-12 godina ostvaruju pravo na 30% od cene.

 

 

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE U KAMPU RAJSKA RIJEKA?

 

 

 

 

Važno je napomenuti da u Rajskoj rijeci bezbednost gostiju uvek dolazi na prvom mestu. Njihovi skiperi i vodiči su dobro obučeni, poseduju međunarodne sertifikate i licence, kao veliko iskustvo u vođenju različitih rafting Tarom tura. Uz to, kamp obezbeđuje i vrhunsku opremu i pridržava se svih standarda bezbednosti.

 

Rajska Rijeka ima sve što je neophodno da provedete jedan prelep, nesvakidašnji odmor u prirodi. Odličan smeštaj u moderno opremljenim sobama ili bungalovima sa sopstvenim kupatilima. Restoran u kome je kvalitetna hrana preukusna i prilagodlljiva svim tipovima ishrane. U okviru restorana se nalazi i bar koji se u večernjim satima pretvara u klub. To je fantastična prilika za druženje, upoznavanje i opuštanje uz čašicu pića i degustaciju domaćih proizvoda.

 

 

 

 

Gostima je na raspolaganju i: parking sa video nadzorom, WiFi internet, sportski tereni, bazen, plaža na Drini, dečije igralište, prostrano dvorište sa ležaljkama i još mnogo toga.

 

Rafting Tarom nije jedina outdoor aktivnost u kojoj se možete oprobati i uživati. Pogledajte ponudu aranžmana i otkrijre šta vas čeka ukoliko dođete u Rajsku rijeku.

 

 

 

 

Da biste iskoristili popuste za decu i popuste tokom radnih dana, preporučujemo da kontaktirate Rajsku rijeku i rezervišete svoje mesto unapred. Pozovite +387 66 930 940 i njihov prijateljski tim će vam pružiti sve informacije o dostupnim terminima, paketima i popustima.

 

Spremili smo za Vas: