Magazin

Rafting i team building - zabava koja se ne zaboravlja

Rafting i team building - zabava koja se ne zaboravlja

Da li ste znali da jeRafting i team building zabava koja se ne zaboravlja ? Ne propustite jedinstvenu priliku da se zbližite i opustite zajedno sa vašim kolegama uz prirodno okruženje i neverovatnu zabavu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Rafting Tarom je avantura koja je poslednjih godina izuzetno popularna i koju morate doživeti, zato preporučujemo da spojite elpo i korisno, a to je refting i team building gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

 

 

Mnogi kažu da je rafting sjajna ideja da se proslavi uspeh u firmi, završena uspešna godina, godišnjica firme, ili bilo kakav drugi povod koji vas može dovesti u ovakve neodoljive prirodne lepote. Da sve bude savršeno, predstavljamo vam rafting kamp Rajska rijeka koji je nastao iz velike ljubavi prema raftingu i reci Tari i Drini koje ostavljaju bez daha svakog posetioca.

Očekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje koje je raslo u ovom području i koji će vam u potpunosti i na pravi način dočarati rafting Tarom. Ceo smeštaj je moderno opremljen i poseduje sve što vam je potrebno za boravak u prirodi. Iz kampa se prostire neodoljiv pogled na reku Drinu, zato će vaša prva jutarnja kafica imati zaista poseban ukus.

Kamp Rajska rijeka obezbediće vam kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Da rafting avantura sa koelgama bude baš onako kako ste zamišljali, sa vama će poći iskusni skiper iz kampa koji savršeno poznaje reku Taru i njene čari. Tokom rafting imaćete priliku da uživate u neodoljivim prirodnim lepotama koje će vas zasigurno ostaviti bez reči.

 

 

RAFTING TARA

 

 

 

Rafting Tara čini se kao odlična prilika za team building o kakvom ste maštali, zato se što pre organizujte i isplanirajte najuzbudljiviji vikend do sada. Rafting Tara je idelna avantura kada je potrebno napraviti predah od posla i skrenuti misli od svakodnevnog života. Upravo zato je kamp Rajska rijeka tu, da vam obezbedite nezaboravne trenutke kojih ćete se rado sećati.

Mnogi će se složiti da je ovo odlična ideja za team building i užitak za sva čula jer, pored rafting avanture, opustićete svoj um i telo uz najlepše boje i zvuke prirode u kojima ćete svakako uživati.

Posetite sjajni rafting kamp Rajska rijeka, pružite sebi pravi dozu uživanja sa svojim kolegama i rezervišite vaše mesto putem broja +387 66 930 940.

T.Ž.

Spremili smo za Vas: