Magazin

Provod u restoranu Azzaro Jezero uz Ljubu Perućicu i Jelenu Gerbec

Provod u restoranu Azzaro Jezero uz Ljubu Perućicu i Jelenu Gerbec

Restoran Jezero  - odnosno Jezero by Azzaro, spoj je tradicije duge preko tri decenije i savremenog ambijenta i usluge. Okružen je mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala je velikog kapaciteta, do 700 zvanica.

 

Deo je Azzaro sistema, koji podrazumeva pet upečatljivih restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava, pa tako i kada je docek.

 

 

Restorani za proslave su specifični po zanimljivom enterijeru i specijalno dizajniranoj rasveti koja dodatno naglašava bogatstvo neobičnih detalja. Prostrani plesni podijumi i profesionalno ozvučenje doprinose tome da prostori budu prepoznati kao odlična mesta za provod.

 

Ne sumnjamo da će se dobro provesti svi koji ovde budu dočekali 2023!

 

Restoran Jezero Nova godina

 

U restoranu Jezero nastupaće Ljuba Perućica i Jelena Gerbec!

Cena po osobi se kreće od 70€ do 130€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

Potrudili su se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključe ceo gastro tim i veruju da imaju jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.

 

Više pogledajte na Restoran Jezero Nova godina

 

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.


 

Ljuba Perućica i Jelena Gerbec Nova godina

 

Ljubomir Perućica se izgleda ozbiljnio sprema za nastup, jer se podvrgao tretmanu za mršavljenje i oblikovanje tela.  Na Instagramu je podelio snimak u kojem je zamotan ležao na stolu za tretmane tela.

 

 

 

Pevačica Jelena Gerbec proslavila se nakon takmičenja u Zvezdama Granda 2010. godine. Dospela je u 36 najboljih od 100.

 

- Za mene je to bio uspeh, jer sam bila neiskusna i prvi put sam uzela mikrofon u ruke - rekla je nedavno pevačica.

 


A.K.

Spremili smo za Vas: