Magazin

Profesionalna škola za frizera

Profesionalna škola za frizera

Profesionalna škola za frizera u današnje vreme podrazumeva kompletnu obuku gde ćete imati priliku da se upoznate sa svim tehnikama rada, priborom kao i kozmetikom koja je sastavni deo ovog posla. Kada se bira profesionalna škola za frizera, važno je da taj kurs obuhvata sve predhodno navedeno kako biste posao obavljali kvalitetno i na visokom nivou.

 

Moderno vreme donelo je i mnoštvo noviteta kada je škola za frizera u pitanju, a poznato je da je ovo posao koji zahteva praćenje trendova kao i prihvatanje inovativnih metoda rada. Da biste uvek bili u koraku sa vremenom, predstavljamo vam prestižnu akademiju Panjković uz pomoć koje ćete savladati sve izazove koji su pred vama. Ako želite da postanete vrhunski frizer čije će ime svi prepoznati, akademija Panjković je najbolja profesionalna škola za frizera koju možete odabrati.

 

U pitanju je najbolji kurs za frizera u Beogradu koja postoji preko 15 godina, a svojim dugogodišnjim postojanjem dokazala je da je u pitanju kvalitetna obuka koju će vam pružiti veliki profesionalac. Miki Panjković, inače tvorac akademije, svoje znanje stekao je u američkim školama za negu lepote, odakle je svoje znanje preneo i na naše tržište.

 

KURS ZA FRIZERA

 

 

Uz pravi kurs za frizera, veoma lako moći ćete za započnete svoj biznis i unapređujete svoje znanje koje ste predhodno savladali. Sa velikim iskustvom i velikim brojem polaznika koji su uspešno savladali kurs za frizera, akademija Panjković vam može otvoriti mnoga vrata kada je nega lepote u pitanju. Odaberite najbolje za sebe i saznajte sve tajne velikih umetnika.

 

Škola za frizera iz godine u godinu beleži sve veće interesovanje jer je posao frizera već dugo vremena zanimanje broj 1 u svetu, i mnogi žele da idu putem uspeha i karijere koja može biti zaista zadivljujuća. Akademija Panjković kurs za frizera formirala je pažljivo i sa puno izazova zahvaljujući kojima ćete zaista uživati tokom obuke.

 

Panjković akademija nudi vam kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera, kao i individualni kurs gde ćete biti 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem. Možete odabrati kurs po želji ili oba kursa,u zavisnosti od vaših potreba i želja.

 

 

Šta podrazumeva kurs za frizera na akademiji Panjković?

 

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

Probudite svoju kreativnost uz najbolji kurs za frizera i uživajte u učenju tokom obuke gde ćete se zasigurno i dobro zabaviti. Škola za frizera akademije Panjković vas sa velikim zadovoljstvom očekuje, zato ne propustite priliku da se izdvojite od drugih i pokažete svoje prave kvalitete.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: